En iyiyi ödüllendirecek

Güncelleme Tarihi:

En iyiyi ödüllendirecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 16:57

Samsung, 5 Temmuz- 30 Eylül 2012 tarihleri arasında akıllı cihazları için en iyi içerik geliştiricileri ödüllendirmek amacıyla “Samsung Smart App Challange 2012”yi düzenliyor.

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Tab ve Galaxy Note’daki uygulama ekosistemini geliştirmek amacıyla “Samsung Smart App Challange 2012” adında bir “Developper Challenge” başlatıyor. Proje kapsamında içerik geliştiriciler tarafından bu iki cihaz için gerçekleştirilecek 80 adet en iyi uygulama toplamda 4.08 Milyon Dolar ve çeşitli sürprizler ile ödüllendiriyor. 5 Temmuz’da başlayacak olan proje 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Samsung Smart App Challenge 2012 hakkında konuşan Eren Kumcuoğlu; “Samsung olarak ana mottomuz “İnovasyon”, Smart App Challenge 2012 ile Galaxy Tab ve Galaxy Note’un uygulama dünyasını genişleterek, içerik geliştiricilere verdiğimiz desteği de sürdürmeyi hedefliyoruz. Uluslararası gerçekleştirilecek ve toplamda 80 akıllı uygulamayı ödüllendireceğimiz bu proje kapsamında, 60 uygulama Samsung Super App kategorisinde, S-Pen kullanan 20 uygulama da Best S Pen App kategorisinde yarışacak. Türkiye’de uygulama geliştirme ekosistemi günden güne gelişiyor, biz de Samsung Türkiye olarak yerli uygulama geliştiricilerimizi uluslararası arenada desteklemek ve fırsatları değerlendirmelerini sağlamak adına Smart App Challenge 2012’ye katılmalarını umuyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!