Ellerinizle laptop yönetin

Güncelleme Tarihi:

Ellerinizle laptop yönetin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 10:11

İstediklerinizi laptop'unuza el hareketleri ile bildirmeye ne dersiniz? Toshiba bunu mümkün kıldı.

Haberin Devamı

LAPTOP'UNUZU ELLERİNİZLE YÖNETİN VİDEO

Sıra dışı özellik: Laptop'u el işaretleriyle kontrol edebiliyorsunuz. Üreticiye göre bu sayede filmler tek bir el hareketi ile başlatılıp durdurulabiliyor. Bunun dışında birçok işinizi gene el hareketleriniz ile yapabiliryorsunuz. 

Toshiba, Qosmio F-50 serisinin ikinci modelini piyasaya sürüyor. Qosmio F-50-113, Intel Core 2 Duo P8600 (2,4 GHz) ve 4 GB RAM sunuyor.

GeForce 9600M GT ve HD hızlandırmasına yönelik bir yonga 15,4 inçlik ekranda yüksek çözünürlüklü içerikleri gösterebiliyor. İstenirse DVD filmlerin kalitesi HD'ye yükseltilebiliyor (ölçek arttırma). 250 GB büyüklüğündeki iki sabit disk video ve müzik için yeterli yer sunuyor. iki Harman-Kardon hoparlör ise tatmin edici ses kalitesi sunuyor. Bunların dışında bir DVD yazıcı, Bluetooth 2.1 ve WLAN 802.11a/g/n mevcut.

Haberin Devamı

Webcam 1,3 Megapiksel çözünürlük ile suratları otomatik olarak tanıyor ve sadece yetkisi olan kişilere erişim hakkı veriyor. DVB-T alıcı sayesinde dışarıda da televizyon seyredebiliyorsunuz. Notebook Windows Vista Home Premium ve bir multimedya uzaktan kumanda ile beraber geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!