Dünyanın en yüksek kapasiteli bellek kartı

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en yüksek kapasiteli bellek kartı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 10:25

Sandisk, 128 GB'lık dünyanın en yüksek kapasiteli microSDXC bellek kartını tanıttı.

Haberin Devamı

Bir tırnak boyutundan daha küçük olan yeni SanDisk Ultra microSDXC kartı, kullanıcıların tek bir taşınabilir kartta binlerce şarkı ile fotoğraf ve saatlerce süren video görüntüleri yakalamalarını mümkün kılarak tüketicilerin kendi telefon ve tabletlerini depolama sınırlaması sıkıntısı ortadan kaldırıyor.

Android akıllı telefonlar ve tabletler için tasarlanan yeni SanDisk Ultra microSDXC kartı, tüketicilere taşınabilir formda en yüksek depolama kapasitesini sunuyor. Full HD videoların ve yüksek kaliteli resimlerin çekimi için ideal olan 128GB'lık SanDisk Ultra microSDXC kartı, sıradan microSD bellek kartlarına göre iki kat daha fazla hız ile en yüksek video kayıt performansını sağlıyor.

SanDisk Perakende Ürün Pazarlama Müdürü Susan Park şunları söyledi; “Yeni SanDisk Ultra microSDXC kartı, SanDisk'in tüketicilerin en son teknolojik gelişmelerimizden yararlanabilmesi adına depolama olanaklarını genişletmeye nasıl devam ettiğini tekrar gösteriyor.”

SanDisk Memory Zone uygulamasının yeni sürümü (beta sürümü Google Play Store'dan edinilebiliyor), kullanıcıların tüm dosyalarını kendi telefon belleklerindeki uygun tek bir yerden kolaylıkla görüntüleme, erişme ve yedeklemelerine izin veriyor. SanDisk Memory Zone uygulamasının bir parçası olarak SanDisk tarafından piyasaya sürülen yeni özellik OptiMem, Android kullanıcılarının eski fotoğraf ve videolarının bazılarını microSD kartlarına4 otomatik olarak aktararak telefonlarının dahili belleklerini artırmalarına olanak tanımakta. OptiMem, kullanıcıların mobil cihaz bellek seviyesini sürekli olarak izleyecek ve dahili bellek önceden tanımlanan eşiğin altına düştüğü zaman kullanıcıları bilgilendirecek.

MicroSD kart formatının ilk kez 2004 yılında 128 MB'lık kapasite ile piyasaya sürülmesinden sonra SanDisk, on yıldan daha az bir sürede 128GB'lık SanDisk Ultra microSDXC kartı ile microSD kartlarının depolama kapasitesini 1.000 kat artırdı. Taşınabilir bir microSD kartta 128GB'lık depolama alanına olanak sağlamak adına SanDisk, her biri saç telinden daha ince olmak üzere, dikey olarak yığılmış 16 bellek zarına izin veren yenilikçi ve tescilli bir teknik geliştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!