“Dünyanın en iyisi” seçildi

Güncelleme Tarihi:

“Dünyanın en iyisi” seçildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 13:03

Turkcell’in 2011 yılı Faaliyet Raporu, League of American Communications Professionals LLC (LACP) tarafından telekom sektöründe ‘dünyanın en iyi faaliyet raporu’ seçildi.

Haberin Devamı

Turkcell, faaliyet raporu alanında da önemli bir başarıya daha imza attı. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından LACP bu sene de Turkcell’in 2011 faaliyet raporunu telekom alanında ‘dünyanın en iyi faaliyet’ raporu olarak değerlendirdi. Bu sene China Telecom, Hutchinson Telecom, ve SBA Communications gibi önemli şirketleri geride bırakarak Platin Ödülü alan Turkcell, geçen sene de aynı kategoride “dünyanın en iyisi” seçilmişti.

Turkcell, birkaç ay önce de, 2010 Faaliyet Raporu ile Avrupa bölgesinde BASF, Bayer, Shell ve Philips gibi önemli şirketleri geride bırakarak Investor Relations Global Rankings (IRGR) tarafından “En İyi Çevrim içi Faaliyet Raporu” ödülüne layık görülmüştü.

Alınan ödülü değerlendiren Turkcell Yatırımcı ve Uluslararası Medya İlişkileri Bölüm Başkanı Nihat Narin “Faaliyet raporumuzun almış olduğu ödül Turkcell’in marka değerini ve iletişim alanındaki mükemmeliyetini yansıtmaktadır. Dünya çapında prestije sahip kurumların Turkcell’in iş yapış biçimindeki mükemmeliyetçiliği fark ediyor oluşu ve böyle bir ödüle iki sene üst üste layık bulunmamız bize gurur veriyor. Turkcell’in inovatif ve dinamik yaklaşımı ile şeffaflığa ve iletişime verdiğimiz önemi tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!