Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE.WORKS’ü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE.WORKS’ü tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2019 11:04

Dassault Systèmes, SOLIDWORKS kullanıcılarının ve dünyanın dört bir yanındaki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış, endüstriye duyarlı uygulamalardan oluşan yeni çözüm portföyünü duyurdu.

Haberin Devamı

3DEXPERIENCE.WORKS, çevrimiçi işbirliği özelliğini tasarım, simülasyon ve üretim ERP(Enterprise Resource Planning- Kurumsal Kaynak Planlama) özellikleri ile tek bir dijital ortam içinde benzersiz şekilde biraraya getiriyor ve bu şekilde büyümekte olan işletmelere daha yaratıcı, verimli ve günümüzde sanayide yaşanan rönesans dönemine daha uyumlu olmaları için de yardımcı oluyor.

3DEXPERIENCE.WORKS bDassault Systèmes’in her yıl 3D tasarım ve mühendislik camiasına yönelik olarak düzenlediği SOLIDWORKS World 2019 konferansında tanıtıldı. 3DEXPERIENCE.WORKS, yaklaşık 25 senedir milyonlarca yenilikçi tarafından kullanılan SOLIDWORKS uygulamalarının kullanım kolaylığı ve sadelik özelliklerinin kapsamını genişletiyor ve 3DEXPERIENCE platformu üzerinde ince ayarlı ve sadeleştirilmiş uygulamalardan oluşan yeni bir iş çözümleri kategorisi sunuyor. Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE.WORKS’ü IQMS’i satın almasının ardından geliştirdi (acquisition of IQMS). IQMS’in orta ölçekli üreticiler için tasarladığı ERP üretim yazılım uygulamaları portföyünün adı satın almayla DELMIAWORKS olarak değişmişti.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklama yapan Dassault Systèmes Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Bernard Charlès, “Dünyanın dört bir yanında küçük ve orta ölçekli şirketlerin dijital çözüm ihtiyaçları artıyor, ancak bu şirketler ihtiyaçlarını karşılayacak, şirketlerinin boyutuna uygun çözümler bulmakta zorlanıyorlar. 3DEXPERIENCE.WORKS’ü sunarak, onlara bu ihtiyaçlarını karşılayacak platformu sunuyoruz. 3DEXPERIENCE platformunun, SOLIDWORKS kullanan tasarımcılara sunduğu faydaların hızlı bir şekilde işlerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu görüyoruz. 3DEXPERIENCE.WORKS ailesi artık iş operasyonları için tamamen dijital bir iletişim çatısı sunarak ana akım üreticilere hizmet eden DELMIAWORKS’ü de içeriyor. 3DEXPERIENCE platformu etkin şekilde entegre edilmiş, üretim ve yönetim alanlarına yönelik olarak tasarlanmış sade, uygun maliyetli ve kurulumu kolay çözümleriyle bu kategorilerde faaliyet gösteren şirketlerin faaliyetlerinde bir kıstas ve performans göstergesi olmaya hazır.” dedi.

Haberin Devamı

3DEXPERIENCE.WORKS küçük ve orta ölçekli şirketlerin 3DEXPERIENCE platformunun dünya lideri şirketlere ve öncü yenilikçilere sunduğu değerlerden faydalanmalarına olanak sağlayacak. Bu değerler arasında gelişmiş birarada çalışma özelliği, üretim verimliliği, iş çevikliği ve yetkin işgücü yer alıyor. Şirketler uygulamalar ve arayüzler arasında gidip gelmeyi gerektiren karmaşık noktasal çözüm serileri yerine tek bir birbirine bağlı ve uyumlu dijital inovasyon ortamı kullanarak işlerini yürütebilecek. 3DEXPERIENCE.WORKS verileri birbirine bağlıyor ve konseptin yaratılmasından ürünün son haliyle sunumuna kadar her evrede süreçleri gösterge tablosu şablonları, yönetimli hizmetler, sektöre odaklı topluluklar ve kullanıcı grupları ve farklı görevlere göre uyarlanmış uygulamalar sunarak modernize ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!