Darksiders 3 için oynanış videosu yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Darksiders 3 için oynanış videosu yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:36

Darksiders 3 için bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta çıkış videosunun yayınlanmasının ardından şimdi de oynanış videosu yayınlandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sızdırılmasının ardından resmi bir şekilde duyurulan Darksiders 3 için bilgiler gelmeye devam ediyor. Duyurusuyla birlikte çıkış fragmanı da yayınlanan oyuna yeni bir video daha geldi. Yeni yayınlanan pre-alpha oynanış videosu ile oyunun görsellerine ve dövüş mekaniklerine detaylı bir şekilde bakma fırsatı yakalıyoruz.

Yeni oyunda görevi yedi ölümcül günahı avlamak olan mahşerin dört atlısından Fury karakterini yönlendireceğiz. Kömürden Konsey tarafından insanlığı kurtarmak için görevlendirilen Fury ile mahşerin dört atlısının en güçlü karakteri olduğunu da herkese kanıtlayacağız. Yayınlanan oynanış videosunda mekanikler ve Fury’nin kırbacı insanlar tarafından çok beğenilmese de henüz pre-alpha evresinde görebildiğimiz oyunun daha da gelişeceği kesin.

Haberin Devamı

Gelecek yıl PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflarda yerini alacak Darksiders 3 ‘ün yayınlanan oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!