CS GO finali saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

CS GO finali saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 15:09

CS GO finali için geri sayım başladı. En iddialı oyuncuların Chicago'daki finalde tüm hünerlerini sergileyeceği mücadeleler, ekran başından canlı takip edilebilecek. Peki, İntel sponsorluğunda gerçekleşecek CS GO finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

CS GO finali için geri sayım başladı. 1 milyon dolar değerindeki İntel Extreme ödülü için kıyasıya mücadele edecek olan oyuncular, en büyük olmak için savaş verecek. Peki, CS GO finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele hakkında bazı bilgiler

CS GO FİNALİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Counter Strike Global Offensive oyununda mücadele edecek olan oyuncular, 11 Kasım Pazar akşamı ekran başından canlı izlenebilecek. İntel Extreme Masters E-Spor Chicago CS GO finali, 22.45 itibariyle DMAX'ten canlı izlenebilecek.

BİLMEYENLER İÇİN CS:GO NEDİR?

Counter-Strike: Global Offensive (kısaca CS: GO), Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrim içi bir birinci şahıs nişancı türünde aksiyon oyunudur.

Haberin Devamı

Microsoft Windows, Mac OS X, PlayStation 3, Xbox, Linux üstünde çalışmaktadır.

Serinin önceki oyunları gibi Global Offensive, görev tabanlı birçok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular ilk önce görevleri tamamlamak veya düşman takımı yok etmek için teröristler (Terrorists) veya terörle mücadele ekibi (Counter-Terrorists) takımlarından birini seçerler. Örneğin, yıkım haritalarında (de_) teröristler bomba kurmaya çalışırken, terörle mücadele bombanın kurulmasını engellemeye veya kurulmuş bombayı imha etmeye çalışır. Global Offensive'e önceki oyunlardaki görevlere ek olarak silah yarışı (arms race) denilen bir mod eklenmiş, bu modla birlikte klasik Counter-Strike haritalarının yanında farklı haritalar da oyuna dahil edilmiştir.

Önceki oyunlarda olduğu gibi, bir tur görevlerin tamamlanmasıyla veya düşman takımın imha edilmesiyle sona erer ve yeni bir tur başlar. Tur bitmeden ölen oyuncular, dirilmek için turun bitmesini beklemek zorundadır. Oyuncular önceki turdaki performansına göre alacağı parayla silah ve ekipman satın alabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!