CES 2020: BMW'nin yeni otomobilleri görücüye çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

CES 2020: BMWnin yeni otomobilleri görücüye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 11:37

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, Las Vegas’ta devam eden Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) BMW i3 Urban Suite modeliyle geleceğin şehir içi ulaşım ihtiyaçlarına yönelik yaklaşımını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz 7 yıl boyunca elektrikli mobilite alanında sürdürülebilirlik ve akıllı bağlantı özellikleriyle dikkat çeken BMW i3, Premium kompakt segmentte dünyanın en çok satan elektrikli otomobili olmuştu. Sürücü koltuğu ve gösterge paneli hariç tam bir dönüşüm geçiren standart BMW i3, geniş bir iç mekana sahip. Bunun için arka mekanda geniş bir koltuk, ayak dayama platformu, tavandan aşağıya uzanan elektronik ekran ve kişisel ses bölgesi gibi pek çok değişime sahne olan BMW i3 Urban Suite, daha rahat bir ulaşım olanağı sunmayı sağlayacak.

CES 2020: BMWnin yeni otomobilleri görücüye çıkıyor

BMW Group’un sürüdürülebilir mobilite taahhüdünü bir adım daha ileri taşıyan BMW i3 Urban Suite bütüncül bir yaklaşımla malzeme ve üretim süreçlerinin belirlenmesinde gösterilen hassasiyetten ve güç aktarım organlarının yerel sıfır emisyon üretmesine kadar tüm aşamalarda kaynakların sorumlu kullanımını destekliyor.

BMW i3 Urban Suite’de kullanılan tüm kumaş ve paspas yüzeyler tekrar tekrar geri dönüştürülebilen malzemeden üretiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!