Cep varken onları ne yapalım

Güncelleme Tarihi:

Cep varken onları ne yapalım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 11:08

Nokia'dan çok iddialı bir tahmin: Cep telefonları, bakın çok yakında neyin yerini alacakmış.

Haberin Devamı

Nokia pazarlamanın başkan yardımcısı dijital SLR'lerin  geleceğini  pek parlak görmüyor. Reuters'ın haberine göre, Anssi Vanjoki, Helsinki'de bir toplantıda " O ağır objektifleri yanınızda taşımanıza gerek kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Telefonlardaki kamera teknolojisinin hızla geliştiğini belirten Vanjoki "Yakında kamera piyasasında devrim olacaktır" dedi.

Dijital  fotoğrafçılık için önemli başlıca üç şey; görüntü alıcı, objektif ve yazılım-donanımı işleyen bileşendir. Bu üçü de göz önüne alındığında dijital SLR'lerin yakın gelecekte piyasadaki avantajlarını kaybetmeleri zor gibi görünüyor.

Uzmanlar ise kameralardaki piksel konusunun abartıldığını düşünüyor. Uzmanlara göre görüntü kalitesine o görüntünün nasıl yakalandığı ve işlendiği, piksel sayısından daha çok etki ediyor.

Haberin Devamı

Vanjoki ayrıca, bir yıldan kısa bir sürede HD kalitesinde video kaydedip bunları doğrudan televizyonunuza aktarabilecek cep telefonlarının olacağını da sözlerine ekledi. Cep telefonları DSLR'lere rakip olabilir mi; yorumu size ve zamana bırakıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: GEÇMİŞTEN GELECEĞE 32 MÜTHİŞ DOKUNMATİK CEP

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!