Çentiksiz iPhone X2 tasarımı ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Çentiksiz iPhone X2 tasarımı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 12:35

Apple, iPhone'nun 10.yılını kutlamak adına iPhone X'u piyasa sürdü ve bu telefon, 10 yılın iPhone'u olarak anıldı. Çentikli ekran tasarımıyla kullanıcıların kafasındaki mevcut iPhone tasarımını ortadan kaldıran iPhone X'un bir sonraki serisinden birisi olacak iPhone X2 tasarımı ortaya çıktı. Ancak iPhone X2'de çentik yok ve iPhone 5 tasarımıyla gözler önünde.

Haberin Devamı

Apple'ın iPhone X'u çentikli bir yapıyla sunması, neredeyse tüm akıllı telefon piyasasında çentik akımı oluşturdu. Önce Çinli akıllı telefon üreticileri cihazlarında çentik kullanmaya başladı, sonrasında da, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2018'de Asus, Zenfone 5 ve Zenfone 5Z modellerini çentikli bir ekranla tanıttı. Hatta cihazların çift arka kamerası bile dikey bir tasarımla iPhone X'a benziyordu. Cihazlar, iPhone X'un klonu olarak anıldı. 

Çentiksiz iPhone X2 tasarımı ortaya çıktı

Şimdi de ConceptsiPhone adı bir Youtube kanalı tarafından paylaşılan bir videoda iPhone X2'in tasarımı yayınlandı. Cihazın tasarımına  bakıldığında iPhone 5 gövdeli, çentiksiz bir yapıya sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, cihazın çift arka kamerası, iPhone X'da olduğu gibi dikey şekilde değil, yatay şekilde konumlandırılmış.

Haberin Devamı

Çentiksiz iPhone X2 tasarımı ortaya çıktı

Cihaz, gövdesiyle iPhone 5'e benziyor ama onun kadar küçük değil. Hem daha ince, hem de daha geniş bir gövdeye sahip. Ek bilgi olarak, bu cihazda Face ID yok, Onun yerine parmak izi okuyucu tercih edilmiş ve parmak izi okuyucu ekrana gömülü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!