CeBIT'e sponsor oldu

Güncelleme Tarihi:

CeBITe sponsor oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 13:19

Türk Telekom, 2012 CeBIT Sinerji Zirvesi'nin ana sponsoru oldu.

CeBIT Bilişim Eurasia ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek CeBIT Sinerji Zirvesi'ne Türk Telekom ana sponsor oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, 4 gün sürecek CeBIT Sinerji Zirvesi'nin Türk Telekom'un ana sponsorluğuyla yeni bir boyut kazanacağı ifade edildi.
CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında, 29 Kasım-2 Aralık 2012 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenecek zirvenin, 4 gün boyunca çeşitli toplantılara ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

Zirveye, yurt içi ve yurt dışından 100'ü aşkın ana konuşmacı katılacağı belirtilen açıklamada, 25 ayrı konuda toplantı ile 50'ye yakın forum ve panel düzenleneceği bildirildi.

5 bin kişinin izlemesi hedeflenen etkinliklerde CeBIT İletişim Zirvesi, CeBIT Haberleşme Zirvesi, CeBIT E-Devlet Zirvesi, CeBIT Uydu Haberleşme Zirvesi, CeBIT Finans Zirvesi ve CeBIT Metropolitan Şehirler Zirvesi'nin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği dile getirilen açıklamada, etkinlikte “KOBİ'lerde Bilişim, “Bilişim ve Yerel Yönetimler”, “Yeni TTK ve İnternet Uygulamaları”, “Akıllı Kentler”, “Sosyal Medya ve Bilişim” gibi başlıklarda panel ve konferansların gerçekleştirileceği belirtildi.

CeBIT Bilişim Eurasia'nın 2012'deki partner ülkesinin ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olduğu kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!