Casper'dan şeffaf bilgisayar: Excalibur E800

Güncelleme Tarihi:

Casperdan şeffaf bilgisayar: Excalibur E800
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 10:24

Casper, oyun dizüstü modelleri olan Excalibur ailesini masaüstünde de genişletiyor. Casper Excalibur E800 modellerinde 6. nesil Intel i7 OverClock işlemci, Nvidia Geforce GTX 1080 ekran kartı ve oyunculara özel bileşenler ile oyunlarda üst düzey performans sağlanıyor. Ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri de şeffaf tasarımı...

Haberin Devamı

Excalibur dizüstü oyun bilgisayarı ailesinin masaüstü sürümlerini de piyasaya sürüyor. Casper Excalibur ailesinin yeni üyesi E800 farklı donanım ihtiyaçları için tasarlanan modelleriyle dikkat çekiyor. Excalibur ailesinin E800 modellerinde seçimli olarak Nvidia Geforce GTX 1080, 1070 veya 1060 ekran kartı, 6. nesil Intel 6700K OverClock işlemci, Balistix Elite Bellek, Super SSD, sessiz ve verimli PSU, sıvı soğutma teknolojisi, ışıklı gaming klavye ve mouse ve oyun kullanımı için tasarlanmış anakart yer alıyor. 

Ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri de bilgisayarın camdan yapılmış yan panelleri ile şeffaf tasarımı ve bunun sayesinde de tüm donanımın dışarıdan tamamen görülebilmesi. Sıvı soğutma sistemi çalışırken, farklı renkte ışıklarla renkli boru sisteminin gözlemlenmesi de oyuncular için ayrıca farklı bir deneyim yaratıyor.

Haberin Devamı

Kasanın içerisini aydınlatan LED’ler 7 farklı renkten oluşuyor ve istendiği zaman tek tuşla değiştirilebiliyor. 4 adet 120 mm LED Kasa fanı ile soğutmaya destek sağlanıyor. Ayrıca 7 adet genişleme yuvası, LED kontrol düğmesi, 2 adet USB 3.1, 2 adet USB 2.0 gibi çıkışları da üzerinde bulunduruyor.

Ürünü satın alırken soğutma konusunda farklı seçenekler arasında tercih yapılabilmesi de mümkün. Açık devre sıvı soğutma, kapalı devre sıvı soğutma ve normal fan soğutma olmak üzere 3 seçenekli konfigürasyon kurulabiliyor. Açık sıvı soğutma sistemi, daha yüksek soğutma kapasitesi, güçlü ve uzun ömürlü pompa, daha sessiz çalışma, sistem modifikasyonu seçenekleri gibi avantajlar sunuyor.

Intel’ın en yeni 6. nesil Core i7 6700K işlemcisini kullanan E800 ailesi, 14nm mimarisi ile öne çıkarken, Intel Turbo Boost teknolojisiyle ihtiyaç duyduğunuz anda işlemci hızını overclock ile otomatik olarak 4 GHz’den 4.20 GHz’e yükseltilebiliyor. Bu sayede render gibi işlemler ve yüksek işlem gücü gerektiren oyunların üstesinden daha rahat ve hızlı bir şekilde gelinebiliyor. E800 ailesinde bulunan ve seçimli olarak satın alınabilen 16 GB (2x8) ve 32 GB (4x8) Balistix Elite 2666Mhz DDR4 bellekler DDR3’e göre % 50’ye kadar daha fazla bant genişliği sunuyor. Bu bant genişliği çok daha hızlı veri transferi sağlarken, üst düzey bir performans sunuyor.

Haberin Devamı

Casper Excalibur E800 modellerinde opsiyonel olarak Geforce GTX 1060, 1070 ya da 1080 ekran kartı tercih edilebiliyor. GeForce GTX 1080, Dota 2, Legend, World of Warcraft, Battlefield gibi popüler oyunlar en yüksek çözünürlükte oynanabiliyor.

Oyunculara özel fonksiyonlar

  • Z170A Tomahawk anakart
  • Audio Boost ile stüdyo sınıfı 8 kanallı ses
  • Game Boost ile tek tuşa basarak performans artışı
  • Tüm giriş ve çıkışlar elektrostatik deşarja karşı korumalı
  • Rutubet koruması
  • Askeri sınıf yüksek ısı koruması
  • GPU çekirdeği, DRAM frekansları, GPU & CPU sıcaklıkları ve daha birçok veriyi uygulama üzerinden gerçek zamanlı takip imkanı
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!