Captune uygulaması müziğin kontrolünü size veriyor

Güncelleme Tarihi:

Captune uygulaması müziğin kontrolünü size veriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 11:01

Sennheiser, geliştirdiği CapTune uygulaması ile en iyi müziği elde edebilmeniz için ses optimizasyonu ve ekolayzır ayarı yapmanızı sağlıyor. Hem Android hem de iOS cihazlar için geliştirilen CapTune aynı zamanda her türlü kaynaktan her türlü müzik dosyasını çalabiliyor. 

Haberin Devamı

Kulaklık ile müzik dinlerken iyi ses kalitesinin değerine ulaşmak isteyen kullanıcılar, çoğu zaman kendilerini, tam olarak da bunu yapmaktan alıkoyan durumların içinde buluyor. Sennheiser’ın bu soruna çözümü ise CapTune uygulaması.

Çok kaynaklı müzik listeleri oluşturma, SoundCheck özelliği ile müziği dinlerken gerçek zamanlı olarak ses ayarı yapabilme, farklı ayarları A/B testi yaparak deneme, farklı müzik ve parçalar için ses profilleri oluşturma gibi özellikler CapTune ile hayat buluyor. Kaydedilebilen ve tek dokunuş ile aralarında geçiş yapılabilen ses profilleri, spor salonunda, iş seyahatinde, açık alanda koşuda veya ofiste çalışıyorken tercih ettiğiniz ses ayalarını anında uyguluyor.

Captune uygulaması müziğin kontrolünü size veriyor

Haberin Devamı

CapTune, cihaz üzerine kaydedilmiş, Bluetooth veya WiFi ile bağlanılan cihazlardaki ve birçok farklı ortamdaki müziği DLNA veya AirPlay kullanarak birleştiriyor. 

Kullanıcılar, Sennheiser tarafından tasarlanmış ekolayzır ve ses efekti ayarlarını kişisel tercihlerine göre farklılaştırabiliyorlar. Gerçek zamanlı spektrum analizi sunan CapTune, iTunes üzerindeki müzik listelerini doğrudan içe aktarabiliyor. MP3, AIFF, AAC, FLAC, OGG, WAV ve Apple cihazlar için kayıpsız ALAC formatındaki ses dosyalarını çalabiliyor.

CapTune, kulaklığınızın yapısal olarak daha iyi sunduğu frekans aralıklarına göre müziği ayarlamanızı sağlıyor.  

Sennheiser’ın Momentum ve Momentum 2.0 kulaklık serileri için CapTune içerisinde özel ayarlar da bulunuyor. Bu kulaklık serilerine özel çevresel ses geliştirme (spatial boost) özelliği ile birlikte, kullanılan kulaklığın tasarımı ile uygun olması için renk temaları da uygulama içerisine eklenmiş.

Özel olarak cep telefonları için tasarlanmış CapTune uygulaması, Android 4.1.2 ve üstü işletim sistemli cep telefonları ile iOS 8.0 ve üstü iPhone, iPad, ve iPod touch ile çalışabiliyor. CapTune, Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz indirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!