Canon'dan iki yeni EOS model fotoğraf makinesi

Güncelleme Tarihi:

Canondan iki yeni EOS model fotoğraf makinesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 17:18

Canon, EOS ailesinin yeni üyeleri olan EOS 750D ve EOS 760D’yi tanıttı.

Haberin Devamı

Canon, giriş seviyesi EOS serisine eklenen DSLR modelleri EOS 750D ve EOS 760D’yi tanıttı. Her iki model de yeni 24.2 MP sensör ve Canon'un DIGIC 6 görüntü işlemcisinin kullanılmasıyla daha canlı renkler ve net odak sunuyor. Eklenen profesyonel sınıf özellikleriyle EOS 750D ve EOS 760D amatör fotoğrafçıları bir üst sınıfa taşıyor.

ISO 100-12.800 aralığı kapasitesi EOS 750D ve EOS 760D’nin gün doğumu veya gün batımında, hatta iç mekanda bile, ayrıntıları güçlü sonuçlarla sunmasını sağlıyor. Ayrıca, ilk kez EOS 7D Mark II modelinde kullanılan Titreme Tespiti teknolojisi, kullanıcıya daha fazla esneklik tanımak için yapay ışık altında tutarlı pozlanan görüntüler sunuyor.

Fotoğraf makinesinin saliselik anları kaçırmayan 5 kare/sn sürekli çekim modu, aksiyon dolu anlarınızı yakalıyor. EOS 750D ve EOS 760D, ister safaride koşturan hayvanlar ister aksiyon dolu maceracı sporlar olsun, türlü çekim kompozisyonuna uyum sağlayan güçlü bir 19 çapraz tipte AF nokta sistemi sayesinde netlik hassasiyetini garantiliyor.

Haberin Devamı

Ergonomik sapı ve Değişken Açılı LCD ekranıyla makineyi her koşulda kolayca kullanabilirsiniz. EOS 760D, kullanışlı bir şekilde yerleştirilen makine kontrolleriyle fotoğrafçıların daha dikkatli ayar yapmalarını sağlar.

Canon’un EOS modellerinde ayarlar ile görüntülere çabucak erişilip gözden geçirilmesini sağlayan bu kontroller arasında arka Hızlı Kontrol Kadranı, üst LCD panel ve Akıllı Vizör yer alıyor.

Çekimden sonra Wi-Fi ve NFC özelliklerinin sunduğu hızdan faydalanarak çekimlerinizi kolayca paylaşabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!