Canon'da dev atama

Güncelleme Tarihi:

Canonda dev atama
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 09:51

Canon Avrupa, Stefano Zenti'yi Gelişen Pazarlar Başkanı olarak atadı.

Haberin Devamı

Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon 1 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere Stefano Zenti'yi Gelişen Pazarlar İş Biriminin Başkanı olarak atadığını duyurdu.

Zenti bundan böyle Canon Avrupa, Orta Doğu ve Afrika CEO'su Rokus van Iperen'e bağlı çalışacak. Zenti’nin görev alanı Türkiye’yi de kapsıyor.

Canon Avrupa, Orta Doğu ve Afrika CEO'su Rokus van Iperen, Zenti’nin yeni göreviyle ilgili şu yorumu yaptı: “Gelişen pazarlardaki işimizi büyütmeye yönelik stratejik odaklanmamız, Canon'un gelecekteki büyümesi açısından vazgeçilmez bir önemdedir. Canon markasının bölgedeki potansiyelini maksimum seviyeye taşımanın yollarını arayışımızda Stefano Zenti çok önemli liderlik rolünü üstlenecektir.”

Zenti, 1983 yılında Canon'a katıldı. Bu tarihten beri hem merkezi hem de bölgesel düzeyde çeşitli sorumluluklar üstlenerek kapsamlı bir operasyonel deneyim kazandı. Daha önce Canon Avrupa BT ve Tedarik Zinciri Yönetimi Başkanı ile Canon Orta ve Doğu Avrupa Yönetim Müdürü rollerini üstlenen Zenti, en son Canon İtalya Yönetim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Zenti'nin atamasından sonra yeni Canon İtalya Yönetim Müdürü ise Enrico Deluchi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!