C++ programlama dili ile ilgilenenlere özel kitap

Güncelleme Tarihi:

C++ programlama dili ile ilgilenenlere özel kitap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2019 15:24

Prof. Dr. Mustafa Dikici tarafından kaleme alınan C++ Programlama Dili isimli kitap, bu dile meraklı okurlara hitap ediyor.

Haberin Devamı

Genişletilmiş 3. baskısını yapan kitap, ilk iki baskının ardından yazara gelen istek, eleştir ve öneriler dikkate alınarak yeniden gözden geçirilmiş, tespit edilen yanlışlar ve yazma hataları düzeltilmiş, birçok ifade ve konu kolay okunabilecek ve anlaşılabilecek şekilde ya değiştirilmiş ya da yeniden yazılmıştır. Kitaba derleyiciler konusunu kapsayan bir kısım eklenmiş.

Yıllarca bilgisayar konusunda ders verdikten sonra, bu konudaki deneyim ve tecrübelerini kaleme alan yazar yeni başlayanların ve öğrencilerin kolaylıkla anlayacağı ve yararlanacağı bir kitap hazırlamış.

Kitap, Geleneksel Prosedürsel Programlama (Traditional Procedural Programming). Yapısal Programlama (Structural Programming), Nesnelerle Programlama (Object–Oriented Programming) ve Jenerik Programlama yöntemleri kullanılarak, konunun özümsenerek öğrenilmesine olanak sağlayacak şekilde ve bol örnekli olarak hazırlanmış.

Haberin Devamı

Kitapta Bulunan Konu Başlıkları

C++ Programlama Dili

Basit Veri Tipleri

Seçme ve Döngü

Yapısal Veri Tipleri

Fonksiyonlar

Sınıf Veri Tipi, Nesne ve Kalıtım Gösterici Veri Tipi

Akış ve Dosya

Şablonlar

Standart Şablon Kütüphanesi

İşlemcilerin Öncelik Sıraları

Algoritma Tabloları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!