Büyük sır çözüldü

Güncelleme Tarihi:

Büyük sır çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 10:14

40'larda düşen bir UFO üzerinde araştırma yapıldığı iddia edilen gizli tesisin sırrı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Uzayda hayat var mı? Daha önemlisi eğer varsa dünyayı ziyaret ettiler mi? Bu sorular, dönüp dolaşıp eninde sonunda ABD'nin Nevada çölünde varlığı hükümet kayıtlarında yer almayan ve Area 51 olarak bilinen bölgeye odaklanır. Pek çok UFO meraklısına göre 1960'lı yıllarda dünyaya gelen ve düşen bir UFO'nun kalıntıları ile uzaylıların bedenleri bu bölgede saklanıyor ve ABD hükümeti bu bölgedeki tesiste uzaylılar üzerindeki araştırmalarını sürdürüyor.

Bu konuda ABD'den yıllarca resmi hiçbir açıklama gelmedi. Fakat sonunda o yıllarda Area 51'de görevli olanlar sessizliklerini bozdular. LA Times muhabiri Annie Jacobsen, şu anda yaşları 72 ile 90 arası olan ve aralarında 1960'larda tesisin komutanı olan Hugh Slater'ın da bulduğu 5 emekli ABD askeri ile konuştu.

Haberin Devamı

Ne yazık ki görevlilerin açıklamaları UFO meraklıları için hayal kırıklığı yaratacak cinsten çünkü onlar Area 51'in UFO değil, çok gizli bir casus uçak çalışmaları için kullanıldığını söylüyorlar. Sesten üç kat daha hızlı uçabilen, titanyum gövdesi ve özel teçhizatı sayesinde hiçbir radara yakalanmayan çok gizli A-12 OXCART model casus uçağı ile ilgili tüm geliştirmeler ve testler söylediklerine göre bu bölgede gerçekleştirilmiş. O dönem için kimsenin alışık olmadığı hızı ve görüntüsünün biz uzay aracına benzetilebileceğini söyleyen emekli askerler, 2007 yılında A-12 ile ilgili çalışmaların durdurulmasından sonra bu konuda konuşmalarının sakıncası kalmadığına karar vermişler.

Bakalım bu açıklamalar UFO meraklılarına ne kadar inandırıcı gelecek...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HER TELDEN 127 ADET DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!