Büyük gün 19 Ekim

Güncelleme Tarihi:

Büyük gün 19 Ekim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2011 09:50

Apple, 19 Ekim tarihinde, Steve Jobs'u asla unutmayacağını işte böyle gösterecek.

Haberin Devamı

Apple'ın efsanevi patronu Steve Jobs'un ölümünün üzerinden günler hızla geçerken, adına yapılacak anma töreninin detaylarını almaya başladık. Gelecek hafta içinde Apple'da resmi bir tören düzenlenecek ve Steve Jobs'un ölüm seremonisi yapılacak.

Yeni CEO Tim Cook tarafından Apple çalışanlarına gönderilen bir e-postada detaylardan bahsedilirken, Jobs'un "Hayatına Adanmış" olarak bahsedilen tören, Çarşamba günü gerçekleşecek. 19 Ekim Çarşamba günü Apple'ın merkezi Cupertino, Kaliforniya'da gerçekleşecek törenin diğer detaylarının, daha sonra duyurulacağı belirten Cook, Cupertino dışındaki çalışanların da nasıl geleceğini, sonraki duyurularda bildireceğini söyledi.

Tim Cook bunların dışında, Steve Jobs'un ölümünden sonra hayatının en zor ve üzücü dönemini yaşadığını, buna karşın kendisine iletilen her mesajın, Steve Jobs'a ait her hikayenin, onun zekasına insanların hayranlığının acısını hafiflettiğini belirtti. İnsanların tepkisinin yanısıra, halka açık bir anma töreni düzenlenmeyeceğini belirten yeni CEO, Apple çalışanlarının bu zor günlerinde, tüm varlığıyla yanlarında olduğunu söyledi.

Bu arada Apple, Pazar günü de Stanford Üniversitesi'nde farklı bir etkinlik daha düzenleyecek ve bu etkinlik de Steve Jobs için olacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!