Bunlar için paranızı ziyan etmeyin

Güncelleme Tarihi:

Bunlar için paranızı ziyan etmeyin
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 02:00

Teknoloji konusunda yeterince bilgi sahibi olmayan kullanıcıların parasını elinden almak isteyen birçok firma var. Ücretsiz hizmetler için sizden para isteyen mobil sağlayıcılardan, 20 TL'lik kablolar için 100 TL talep eden üreticilere her tür para tuzağına rastlamanız mümkün.

Haberin Devamı

İşte teknolojiden gerçekten anlayanların para ödemeyeceği şeyler.

30 TL'den pahalı kablolar

Kablo satın alırken mümkün olduğunca bu fiyatı aşmamaya çalışın. Kabloya döktüğünüz paralar, görüntü veya ses kalitesinin artmasını sağlamayacak. Pahalı kablonun çok gösterişli kutusu da çok geçmeden çöpe gidecek. Bu yüzden uygun fiyatlı kablolardan şaşmayın.

Bunlar için paranızı ziyan etmeyin

Televizyonda reklamı yapılan temizlik yazılımları

Bilgisayarınızı temizlemeye yönelik programlara ücret ödemek, genellikle çok iyi bir yatırım olmayacaktır. Bu araçların işini yapmadığını söylemiyoruz, ancak ödeyeceğiniz parayı birçoğu hak etmiyor. Ücretsiz CCleaner ve Malwarebytes gibi araçlar, ücretli araçların sunduklarının neredeyse aynısını daha iyi bir arayüzle önünüze getiriyor.

Bunlar için paranızı ziyan etmeyin

Haberin Devamı

Yeni çıkan tüm ürünler ve oyun ön siparişleri

Laptop'ları ve diğer cihazları piyasaya sürülür sürülmez satın almak, çoğu zaman iyi bir fikir olmayacaktır. Belki bir süre mutlu olacaksınız, ancak bu cihazlar, önceki modelinden çok daha iyi olmayabilir. Yeni laptop'unuz veya telefonunuzun birkaç ay sonra sizin için diğerlerinden farksız hale gelebileceğini unutmayın. Satın almakta kararlıysanız, bir veya birkaç ay beklemeniz fiyatların aşağı inmesini sağlayabilir.

Aynı durum, en son oyunlar için de geçerli. Özellikle oyunlar için ön-sipariş vermek iyi bir fikir olmayabilir. Oyunun çıkışını beklerseniz, onu oynayanların yorumlarını okuyabilir ve vereceğiniz paraya değip değmeyeceği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 53 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!