Bulut'un sorumlusu Fidan Canik Tamer oldu

Güncelleme Tarihi:

Bulutun sorumlusu Fidan Canik Tamer oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 10:30

EOH Turkey Grup Şirketleri Bulut Çözümlerinden sorumlu İş Geliştirme Müdürlüğü görevine Fidan Canik Tamer getirildi. Uzun süredir danışmanlık ve insan kaynakları sektörlerinde çeşitli görevlerde yer alan Tamer, endüstrideki tecrübesine EOH Türkiye Grup Şirketlerinde devam edecek.

Haberin Devamı

Fidan Canik Tamer 15 yıllık danışmanlık deneyimi kapsamında 12 yıl boyunca, insan kaynakları alanında tecrübe edindi. Kuzey Afrika merkezli uluslararası bilgi teknolojileri şirketi EOH’in SAP Bulut çözümleri ile ilgili Türkiye’deki iş geliştirme müdürlüğünü üstlenen Fidan Canik Tamer, kariyeri boyunca; finans, lojistik, üretim, e-defter ve e-fatura gibi tüm kurumsal kaynak planlama süreçlerinde rol aldı. Fidan Canik Tamer, son 12 yılda özellikle SAP On-Premise İnsan Kaynakları ve SAP SuccessFactors projelerinde uygulama danışmanlığı, takım yönetimi, proje yönetimi, iş danışmanlığı gibi alanlarda görev yaptı.

EOH Turkey Grup Şirketleri Bulut Çözümlerinden sorumlu İş Geliştirme Müdürü olarak çalışma yaşamına devam eden Fidan Canik Tamer, 1997 yılında İstanbul Erkek Lisesi, 2002 yılında ise Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Enformatiği bölümünden mezun oldu. EOH Türkiye öncesinde; Coca Cola İçecek, SAP Türkiye, Fİ Danışmanlık, Itelligence AG, Birleşik Uzmanlar ve Login şirketlerinde; CCI Yetenek Teknolojileri Müdürü, SAP Kıdemli Proje Yöneticisi, Kıdemli İş Danışmanı, Kıdemli IK Takım Lideri pozisyonlarında görev alan Tamer, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

BAKMADAN GEÇME!