Bu HD kamera su geçirmiyor

Güncelleme Tarihi:

Bu HD kamera su geçirmiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 15:16

Sanyo’nun “su geçirmez” Full HD Dual Kamerası DMX-CA100 Haziran sonunda Türkiye'de...

Haberin Devamı

Kolayca taşınabilen DMX-CA100; siyah, sarı ve pembe renk seçenekleri ve su geçirmez tasarımıyla, sadece havuzda, denizde veya okyanusta yüzerken değil tüm yıl boyu açık hava koşullarında ve yağmurda çekim yapabilme imkanı sunması yanında şnorkelle yüzme ve sörf yapma gibi deniz sporları hatta kayak ve snowboard gibi kış sporları sırasında çekim yapmak için de ideal. PC ve internet ortamına veya televizyona kolayca aktarılabilecek uygunlukta bir video formatı kullanan bu kamera, kullanıcıya görüntü yakalama, izleme, kaydetme ve kaydedilen görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde veya diğer multimedya sitelerinde kolayca paylaşabilme fırsatı sağlıyor.

Sanyo DMX-CA100 dual kameraların temel özellikleri şöyle:

1. Dünyanın ilk su geçirmez Full HD Dual Kamerası

Haberin Devamı

§  Su altında 3 metre derinliğe ve 60 dakikaya kadar kullanılabilir:  JIS C 0920 su geçirmezlik kılavuzuna dayanan IPx8 standardına uygundur.

§  “MPEG-4 AVC / H.264” video formatı videoların aynen sabit bir fotoğraf gibi tek dosya kullanılarak bir bilgisayarda ya da internette işlenmesini sağlar.

§   Format, bilgisayarda kullanılmasını daha uygun hale getiren en yeni “Windows® 7” işletim sistemi tarafından desteklenmektedir.

2. Yüksek çözünürlüklü 14 mega piksel fotoğraf, kompakt dijital bir kamera olarak en üst kalitede çözünürlük.

§   Full HD video çekimine yanında 14 mega piksel fotoğraflar çekimi.

§   Yüksek Hızlı Sıralı Çekim; yüksek hızlı CMOS sensörü ve yeni yüksek hızlı video işleme motoruna dayanarak saniyede 7 çerçevede 22 fotoğrafa kadar yakalama sağlar. Bu özellik kolayca kaçırabilecek görüntülerde kameranın güvenle kullanılmasını sağlar.

§   Ayrı fotoğraf ve video yakalama düğmeleri; mod değiştirmeksizin başparmak kullanılarak istenilen düğmeye basabilme imkanı.

3. 12 x telefoto kullanarak uzak cisimleri kolay çekmek için “Çift Menzilli Zoom”

§   Video çekerken zoom işletimine ilişkin SANYO’nun tescilli “Çift Menzilli Zoom” özelliği:   12x (40 mm-480 mm; 35-mm film esası)’a kadar büyütmeli uzak manzara için geniş açıdan telefoto zoom’a kadar geniş menzilli video çekimi imkanı sunar.

Haberin Devamı

§   Zoom Menzili Düğmesine bir dokunuşla, “Çift Menzilli Zoom” teknolojisi kullanıcıların görüntü sensörü üzerinde video çekme alanının boyutunu değiştiren farklı zoom oranlı iki lens arasında gidip gelmek gibi etkin olarak iki zoom menzili, bir geniş mode (40 mm - 240 mm)  ve Tele Mode (80 mm-480 mm) arasında geçiş yapmalarını sağlar.

4. Diğer Özellikler

§  Videolar için “Dijital Görüntü Dengeleyici” ve “Yüz Yakalama Fonksiyonu”. Fotoğraflar için “Yeni Dijital Görüntü Dengeleyici”,  “Yüz Tanıma Fonksiyonu”, “Bir Renk Hedefleme Fonksiyonu”.

§  Daha güzel Full HD çözünürlüğünün keyfine varmak için “Mini HDMI Terminali”

§  “Eye-Fi kart uyumluluğu”; görüntülerin otomatik olarak bir bilgisayara yüklenmesine imkan tanır.

Haberin Devamı

§  Yüksek kapasiteli kayıt ortamı, SDXC bellek kartı ile uyumludur.

§  USB portu ile şarj edilebilir: Yüksek güç modu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!