Bu bir şaka olmalı

Güncelleme Tarihi:

Bu bir şaka olmalı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2008 09:38

80'li yıllardan kalan ve üzerinde Microsoft logosu bulunan güneş gözlüğü için servet önerdiler.

Haberin Devamı

Bugüne dek açık artırma sitesi e-Bay'de satışa çıkartılan çok ilginç ürünlerden bahsettik. Satılan bazen Batman'in BatMobile'ı, bazen çalışmayan bir F1 aracı, bazen de hayatın kendisi oldu. Ama şu sıralar açık artırma sitesinde yeni sona eren bir satış tüm bunları gölgede bırakacak gibi görünüyor.

"supportamericanotchina" adıyla satış yapan bir satıcı, saplarında Microsoft yazan ve 80'li yıllardan kaldığı iddia edilen bir güneş gözlüğünü tam 173.000 Dolarlık açılış fiyatıyla satışa sundu.  İşin ilginç tarafı ise, bu gözlüğe teklif yapan bir alıcı, 173.000 Dolar vererek gözlüğü satın almayı kabul etti.

Bu satışı ilginç kılan sadece gözlüğün fiyatı değil; satıcı tarafından yapılan inanılmaz açıklama da bir o kadar ilginç. Açıklamaya göre bu gözlük 80'lerde az sayıda Microsoft çalışanına dağıtılmış. Diğer gözlüklerin hepsi kırılmış ve sağlam kalan tek gözlük satıştakiymiş.

Haberin Devamı

Satıcı gözlük hakkında öyle iddialı cümleler kurmuş ki, ortaya çıkan sonuç şu olmuş: "Bu gözlükler olmasaydı Dünya asla bugün yaşadığımız Dünya olamazdı."

Satıştan elde edilen gelirin yüzde 20'si "Malaria No More" vakfına bağışlanacak. Bu vakıf, Afrika'da yaşanan sıtma sorununa çözüm aramak için kurulmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: GOOGLE'IN YENİ TARAYICISI CHROME FİREFOX VE İE'Yİ TEHDİT EDİYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!