BMW otomobillerde Skype dönemi başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

BMW otomobillerde Skype dönemi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 03:38

Microsoft ile işbirliği yapan BMW, iDrive sistemine sahip modellerinde, görüntülü görüşme yapmaya yarayan Skype yazılımını kullanacak.

Haberin Devamı

Alman otomotiv devi BMW Microsoft ile yaptığı son anlaşma ile iş adamlarının işine yarayacak yeni bir özellik kullanacak. Geçtiğimiz yıl yapılan işbirliği kapsamında Office 365 entegrasyonunu sağlayan iki firma bu sefer de Skype for Business sistemi ile araç içinden kolayca Skype toplantılarına giriş yapabilecekleri altyapıyı hazırladı.

BMW'nin her yıl düzenlediği İnovasyon Günleri Etkinliği'nde duyurulan yeni özellik, araç içerisinde Skype görüşmelerinin kolayca gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Bu yeni özellik ilk etapta sadece BMW 5 serisinde olacak. BMW ve Microsoft’un yaptığı bu anlaşma ile, gelecekte otomobillerin de trafikte seyrederken bir ofis olarak kullanılabileceğini gösteriyor.

BMW’nin iDrive sistemi içerisinde entegre olarak gelen özellik, şimdilik sadece Almanya, Fransa ve İngiltere’de kullanılacak. Servisin diğer pazarlara da hızla yayılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!