BLAST Pro Series İstanbul ile dev e-spor turnuvasında final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

BLAST Pro Series İstanbul ile dev e-spor turnuvasında final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 07:14

Türkiye'deki ilk uluslararası espor turnuvası BLAST Pro Series İstanbul, 29 Eylül'deki finalde oyun severlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de yaklaşık 30 milyon kişinin takip ettiği ve 3 milyon aktif oyuncusu bulunan CS:GO'nun en iyi takımları bir araya geliyor. Aralarında Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil eden Türk takımı Space Soldiers'ın da bulunacağı turnuvada, dünya sıralamasının bir numarası Astralis, 2018 Major'un şampiyonu Cloud9, Polonyalı yıldızlar Virtus.pro, İsveç'in profesyonel CS:Go takımı Ninjas in Pycamas (NIP) ve Türk asıllı oyuncu "Tarik" Tarık Çelik'in de aralarında bulunduğu Made in Brazil (MIBR) takımları yer alacak.

Dijital rekabetin üst seviyede yaşanacağı turnuvada, 6 takım aynı anda mücadele ederken, hareket eden onlarca ışık ve lazer izleyenlere görsel şov sunacak. 250 bin dolarlık ödül havuzu ve ikonik BLAST Pro kupası için mücadele edecek takımların yer alacağı BLAST Pro Series İstanbul, Türkiye'nin en büyük uluslararası espor organizasyonu olarak tarihe geçecek.

Haberin Devamı

Turnuva'yı yaklaşık 2 milyon 500 kişi izleyecek

Organizasyonun 10 bin biletli seyirci ve Twitch TV platformu ile dünyada yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi tarafından takip edilmesi öngörülüyor. Turnuva 28 Eylül'de gerçekleşecek grup maçlarının tamamlanmasıyla büyük final 29 Eylül'de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. 29 Eylül'deki etkinliğin biletlerine Mobilet internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!