Black Friday indirimleri ne zaman kadar sürecek? İşte Kara Cuma indirimleri

Güncelleme Tarihi:

Black Friday indirimleri ne zaman kadar sürecek İşte Kara Cuma indirimleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 09:13

Black Friday günlerinin başlamasıyla birlikte birçok üründe uzun zamandır beklenilen indirimler geldi. Ülkemizde Kara Cuma olarak anılan indirim günleri boyunca başta Steam olmak üzere pek çok oyun normalden çok daha uygun fiyatlarla alınabilecek. Peki, Black Friday indirimleri ne zaman kadar sürecek? İşte Kara Cuma indirim tarihleri!

Haberin Devamı

Black Friday ülkemizde bilinen adıyla Kara Cuma indirimleri, sosyal medyaya da konu oldu. Teknoloji meraklıları, ABD'nin yanı sıra İngiltere ve Kanada’da Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü gerçekleşen Black Friday'in tarih aralığını merak ederken; bu terimi ilk kez duyanlar,  "Black Friday nedir?" sorusuna yanıt aradı. İşte ülke ve sosyal medya gündemini uzun süre meşgul edecek gibi gözüken Kara Cuma'ya dair detaylar!

Black Friday (Kara Cuma) çılgınlığı başlıyor. Pek çok firmanın katılım göstereceği bu özel indirim günlerinde şirketler hayli büyük indirimler yapıyor. Bunların başında ise her sene olduğu gibi oyun platformu Steam geliyor. Steam'de pek çok oyun severin merakla beklediği 'Black Friday' (Kara Cuma) indiriminin ne zaman başlayacağına dair ilk sızıntılar gelmeye başladı. Peki, Black Friday indirimi ne zaman başlayacak? PayPal'in Polonya ofisinden sosyal medyada yapılan açıklamaya göre, 23 Kasım'da platformdaki pek çok oyun indirime girecek. Aynı açıklamaya göre, indirim 29 Kasım'a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

ABD'nin yanı sıra İngiltere ve Kanada’da Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma günü gerçekleşen "Kara Cuma'dan önce başlayan bazı kampanyalar da pek çok müşteriyi mağazalara çekmiş durumda.

Mağazaların diğer günlere oranla daha erken açıldığı ve geç saatlere kadar kapanmadığı Kara Cuma, büyük indirimlere sahne olduğu için büyük izdihamlara da neden oluyor.

APPLE DA BLACK FRIDAY'İ PAS GEÇMİYOR

Black Friday'de (Kara Cuma) indirime girecek şirketler kervanına Apple da katıldı. ABD merkezli teknoloji devinden yapılan resmi açıklamada 25 Kasım'da (Kara Cuma) bir kampanyaya imza atacağını duyurdu. Şirket bu açıklama ile Apple ürünlerini kapsayan bir indirim kampanyası yapılacağının ilk sinyalini vermiş oldu. Aynı açıklamada Apple'ın online mağazasından alışveriş yapan kullanıcılara ücretsiz kargo hizmeti sağlanacağı bilgisi de yer verildi. Resmi sitede yer alan açıklamada hangi kampanyanın hangi ürünleri kapsayacağına dair bir bilgiye ise yer verilmedi.

BLACK FRIDAY (KARA CUMA) NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Haberin Devamı

Kara Cuma, Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü... Türkiye'de Black Friday kutlanmıyor ancak, bu günler indirimli teknoloji cihazları almak için büyük bir fırsat. Eğer Black Friday nedeniyle indirimli ürünleri nereden alacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

STEAM OYUNLARINA BLACK FRİDAY İNDİRİMİ GELDİ

Steam oyunlarında ciddi bir indirim yapıldı. Black Friday kapsamında oyunseverler Steam üzerinden oyunları çok daha ucuza satın alabilecek. Peki Steam oyunları Black Friday için kaç TL'ye kadar düştü? İşte Steam'de yeni fiyatlarıyla indirime giren oyunlar...

Steam'da Black Friday çılgınlığı yaşanıyor. Oyunseverler yüklü paralar ödemek yerine Black Friday sayesinde çok daha makul fiyatlar üzerinden istedikleri oyunları Steam üzerinden satın alabiliyor. Peki Steam'de hangi oyunlar Black Friday indirimine girdi? İşte Steam'de oyunların yeni indirimli fiyatları:

DOOM: 72 TL

Haberin Devamı

Tom Clancy's Rainbow Six Siege: 65 TL

Fallout 4: 59 TL

Counter-Strike: Global Offensive: 16 TL

The Elder Scrolls V: Skyrim: 10 TL

GTA V: 89.5 TL

Far Cry 4: 45 TL

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition: 44.99 TL

Rocket League: 18 TL

Euro Truck Simulator 2: 9.75 TL

Just Cause 3 XL: 32 TL

Total War: ATTILA: 20 TL

STEAM'DE BLACK FRİDAY OYUN İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Steam'de oyunların indirimli fiyatları 29 Kasım tarihine kadar geçerli olacak; bu tarihten sonra fiyatlar eski rakamlara çekilecek.

BLACK FRIDAY'DE FIFA 17 BEDAVA OLDU!

Türkiye'de sürümüne göre 161 TL ila 185 TL'ye satışa sunulan FIFA 17 bedava oldu!

EA Sports, 24-28 Kasım tarihlerinde FIFA 17’nin tam sürümünü ücretsiz olarak indirmeye sunacak. Başta Ultimate Team ve oyuncuların istedikleri Premier Ligi kulubünü tercih edebileceği ve bu ligdeki yükselen yıldız Alex Hunter’ı kontrol edebilecekleri The Journey modu olmak üzere oyundaki tüm özellikler kullanılabilecek.

Haberin Devamı

FIFA 17’nin tam sürümü 27 Kasım tarihine kadar PS4 ve Xbox One platformlarında ücretsiz olacak. 28 Kasım’dan sonra oyunun ücretli olacağının altını çizmekte yarar var.

BAKMADAN GEÇME!