Birleşik Krallık'tan Evatro'ya ödül

Güncelleme Tarihi:

Birleşik Krallıktan Evatroya ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 14:05

Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI)  ve British Consulate General Istanbul tarafından düzenlenen ‘Great Scale Up’  yarışmasında EVATRO firması ödül aldı.

Haberin Devamı

Alparslan Şengezer tarafından  kurulan EVATRO firması 2014 yılından bu yana Yıldız TeknoPark’ta faaliyet gösteriyor; perakende, bankacılık, finans, sigortacılık, otomotiv ve ilaç sektörlerine yazılım çözümleri sunuyor.

FieldPie ürünü ile İnovasyon dalında ödül almaya hak kazanan  EVATRO bu ödül sayesinde Birleşik Krallık ve Avrupa ülkelerindeki iş fırsatlarına sahip olmak için  UKTI tarafından desteklenecek.

FieldPie, özellikle saha çalışmalarının yoğun olduğu alanlarda tercih edilirken kullanıcılara; Saha Satış, Saha Servis, Pazarlama, Perakende Denetimleri, Faaliyet Yönetimi, Satış fırsatı yönetimi gibi bir çok olanak sağlıyor.

Tüm sektörlerden, ölçeğini genişletmekte olan Türk şirketlerinin katılımıyla gerçekleşen GREAT Scale-up yarışması, İnovasyon, Kadın Girişimci, Anadolu’dan Girişimci, Sosyal Girişimci, ve Jüri Özel Ödülü kategorilerinde düzenlendi. Firmaların, ‘Birleşik Krallık piyasasına sürülmeye uygun ’bir iş birimine sahip olması ve ‘Birleşik Krallık’ta bir yıl içinde faaliyete geçme planına ’sahip olması  koşulu aranıyordu.

Haberin Devamı

EVATRO firmasının kurucusu Alparslan Şengezer ödül ile ilgili olarak ‘’İleri yazılım teknolojileri kullanarak geliştirdiğimiz FieldPie Türkiye, Amerika, Güney Afrika ve Dubai’de büyük ilgi gördü. Amacımız kısa zamanda 1 milyon kullanıcıya ulaşmak. Bunun için de Avrupa pazarını çok önemli görüyoruz. İngiltere’de açacağımız yeni ofisimiz üzerinden tüm Avrupa satışlarını yönetmeyi planlıyoruz’’ dedi.

İstanbul’da İngiliz konsolosluğunda düzenlenen törenle, ödüllerini alan firmalar için Birleşik Krallık’ta özel bir işletme programı hazırlanacak. UKTI tarafından Birleşik Krallık’taki fırsatlara ilişkin brifingler verilecek ve firmaların işlerini büyütmeleri, uluslararası bir ağa dahil olmaları ve girişimci bir ekosistemle bağlantı kurmaları sağlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!