Bir 'tıkla' yurtdışında üniversiteye kayıt olmak mümkün

Güncelleme Tarihi:

Bir tıkla yurtdışında üniversiteye kayıt olmak mümkün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 13:15

Geçtiğimiz yıl Avrupa'nın en iyi eğitim ajansı ödülüne aday gösterilen Kalyoncu Eğitim Danışmanlık'a bağlı egitimal.com, Türkiye'nin ilk ve tek eğitim alışveriş sitesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Avrupa'nın en iyi eğitim ajansı ödülüne aday gösterilen Kalyoncu Eğitim Danışmanlık'a bağlı egitimal.com, Türkiye'nin ilk ve tek eğitim alışveriş sitesi olarak  faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçi ve yurtdışında eğitim almak isteyen kişiler ile eğitim kurumları arasında danışmanlık yapan egitimal.com, her yaştan ziyaretçinin bir 'tıkla' istediği eğitim programına kayıt yaptırmasına imkan veriyor. egitimal.com’da ziyaretçiler yurtdışı ve yurtiçinde dil okulları, sertifika ve diploma programları, üniversiteler, work and travel gibi kültürel değişim programlarını ayrıntılı inceleme, karşılaştırma, kayıt olma ve ödeme yapma fırsatına sahip oluyorlar. Eğitim programlarının geniş olarak tanıtıldığı site sayesinde, binlerce öğrenci Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya, Malta, İspanya, İtalya ve Almanya gibi ülkelerdeki dil okullarına, üniversitelerin lisans ve yüksek lisans programları ile sertifika/diploma programlarına yerleştirildi. Eğitim alırken en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile en iyi hizmeti kullanıcılarına sunmayı misyon edinen kurum, internet üzerinden eğitim almayı hayatımızın bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor.

Eğitim programlarının yanı sıra, kişisel gelişim ürün ve hizmetleri, online eğitimler, kitap ve eğitim yayınları, ve Eğitim Kurumu İndeksi ile kullanıcılarına kapsamlı bir içerik sunan egitimAL.com, sadece ürünlerin değil aynı zamanda hizmetlerin de sunulduğu bir portal olarak da dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!