Biletix'ten iPhone uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Biletixten iPhone uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 15:50

Biletix, iPhone, iPod Touch ve iPad’ler için Biletix iPhone Uygulaması’nı hizmete sundu.

Haberin Devamı

Biletix, aşamalı olarak hizmete sunacağı mobil stratejisi kapsamında ilk olarak; iPhone, iPod Touch ve iPad’ler için geliştirilen mobil uygulama; Biletix iPhone Uygulaması’nı hizmete sundu. Bugünden itibaren, Apple’ın akıllı telefon ve tablet PC kullanıcıları; ücretsiz olarak indirebilecekleri Biletix iPhone Uygulaması ile;  Biletix.com sitesindeki etkinliklere ulaşabilecekler.

Biletix iPhone Uygulaması, kullanıcıların Biletix.com sitesindeki etkinlikleri araştırmalarını ve dilediklerinde kredi kartları ile tamamen güvenli bir ortamda  bilet satın almalarını sağlayan bir mobil uygulama. Uygulamanın sporseverler, konser takipçileri, tiyatroseverler gibi kullanıcıları; etkinlik videoları, 360° mekan görselleri, oturma planları ve daha birçok detayı, avuçlarının içinde görerek, arzu ettikleri etkinliklerin durumu hakkında gerçek zamanlı bilgilere sahip olacak ve bilet satın alabilecekler.

Haberin Devamı

Biletix Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Ali A. Abhary Biletix iPhone Uygulaması’na ilişkin olarak şu bilgileri verdi; “Akıllı telefonlara yönelik yerel uygulama serisinin ilkini kullanıcılara sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz. Apple kullanıcıları gerek yeni uygulamaları benimseme, gerekse eğlence-müzik-sanat-etkinlik odaklı yaşam trendleri açısından, bizler için önemli bir hedef kitle.

Biletix iPhone Uygulaması’nın kullanıcıya sağladığı bir önemli kolaylık da  “Yakınımda” özelliği. “Yakınımda” ile kullanıcılar 15 km çevresinde olan biten etkinlikler hakkında gerçek zamanlı bilgi alabilecekler. Tüm bunlara ek olarak; Biletix iPhone Uygulaması kullanıcılarını, doğrudan  iPhone’larına gönderilecek mesajlarla kendilerine iletilecek özel promosyonlar, en fazla ilgi gören konser ve etkinlik satış bilgileri vs. sürprizler de bekliyor.”


Biletix Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Dave W. Dorner ise uygulamaya ilişkin olarak şunları söyledi; “Tüm şehrin ajandası avucunuzun içinde. Mekan  bağımsız, nerede olursanız olun, örneğin arkadaşlarınızla dışardeyken ve yapacak birşeyler ararken konser bilgilerine anında ulaşabilme, ya da hafta sonu derbisine karar verdiğiniz an bilet alabilme rahatlığına sahipsiniz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!