Batman: Arkham Knight PC'de tam bir sorun!

Güncelleme Tarihi:

Batman: Arkham Knight PCde tam bir sorun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 09:17

Neredeyse on günü geride bıraktık ve Batman - Arkham Knight’ın PC versiyonu halen Steam üzerinden satışa kapalı durumda, geçtiğimiz günlerde oyunu daha önce satın alıp indiren oyuncular ilk patch ile tanıştı ve oyunun yeniden satışa çıkarılabilmesi için geri dönüşler bekleniyor.

Haberin Devamı

Diğer taraftan oyun kendi hikayesini yaratmaya devam ediyor, PC versiyonunu test eden çalışanlardan birine göre oyunun bu versiyonundaki problemler aylar öncesinden Warner Bros tarafından biliniyordu ve bunun için hiçbir önlem alınmadı.

Kotaku’ya göre adının açıklanmasını istemeyen bir çalışan “Warner Bros’un oyunun bu halinden haberi yokmuş gibi davranması garip” diyor. “Aylar öncesinden bu sorunlardan haberleri vardı ve insanların bugün karşılaştığı sorunlar bizim test ederken tam bir sene önce karşılaştığımız sorunlar ile neredeyse birebir aynı ve hiç geliştirilmedi”.

Aynı tester’a göre Warner Bros önceliği konsollara verdiğinden Xbox One ve Ps4 versiyonlarında çalışan tester sayısı 100’ün üzerindeyken PC versiyonu üzerinde çalışan sayısı sadece 10 kişi kadardı, ki o testlerin de 720p çözünürlükte yapıldığı, bu yüzden daha üst kalite düzeyinde oyunun ne kadar optimize olduğu konusunda da firmanın hazırlıksız yakalandığı iddia ediliyor.

PC versiyonundaki problemlerin ciddiyeti ortada ve herşeyin yoluna girmesi epey zaman alacak gibi gözüküyor.

BAKMADAN GEÇME!