Avealıların şifreleri seslerinde saklı

Güncelleme Tarihi:

Avealıların şifreleri seslerinde saklı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2011 10:33

Avea’nın ücretsiz olarak sunduğu yeni Sesli İmza Teknolojisi ile Avealılar, seslerini bir şifre gibi kullanarak, Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşmelerinde kimlik doğrulaması yapmak için güvenlik sorularına cevap vermek zorunda kalmıyor.

Sesleri şifre olarak tanımlayıp işlem yapabilen bir güvenlik sistemi olan Sesli İmza ile Avealılar, “Avea’da şifrem sesimde saklı” cümlesiyle seslerini sisteme ücretsiz kaydettikten sonra, işlemlerini çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat; ‘‘Avea olarak, müşterilerimize tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan ‘Eşsiz Müşteri Deneyimi’ yaşatmak gibi çok önemli bir vizyonu sahipleniyoruz. Avea Ar-Ge Merkezimiz ve %100 Türk firması olan iş ortağımız Sestek işbirliğinde geliştirildiğimiz yeni Avea Sesli İmza hizmetimiz de bu yaklaşımla hayata geçirdiğimiz bir hizmet. Müşterilerimizin kimlik doğrulamalarını daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmelerine olanak tanıyan ve parmak izi kadar güvenli olan bu ses tanıma teknolojisiyle, Avea Müşteri Hizmetleri’nde yapılan işlemlerin süreleri kısalacak ve müşterilerimizin memnuniyeti de artacak. Avea olarak, hızla gelişen sesli tanıma teknolojilerine yatırım yapmaya devam ederek, hem müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya hem de bu gibi destek projeleriyle küçük ve orta ölçekli Türk firmalarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!