Avea'dan "mobil eğitim" servisi

Güncelleme Tarihi:

Aveadan mobil eğitim servisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 14:13

Avea, yerel basın buluşmalarının beşincisini İzmir’de düzenlediği basın toplantıyla gerçekleştirdi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan ve Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, yeni Mobil Eğitim Servisi tanıtılırken, Türkiye GSM sektörü verileri, Avea’nın 2010 yılı sonuçları, KOBİ yatırımları ve 2011 hedefleri de paylaşıldı.
 
“Yeni Avea Mobil Öğrenim Servisi ile özellikle kurumsal müşterilerimiz eğitim bütçelerinde tasarruf sağlayacak.”
 
Toplantıda Avea’nın eğitim sektörüne yönelik yeni nesil mobil teknolojiler ve servisler geliştirdiğinin altını çizen Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; “Avea Mobil Öğrenim servisimiz, bireysel ve kurumsal müşterilerimize sunduğumuz uzaktan eğitim teknolojilerine tamamlayıcı bir mobil eğitim yöntemi, ölçme ve değerlendirme servisidir. Bu servisimiz ile kurumlar çalışanlarına eğitim, anket, sınav, ses, video, word ve power point gibi içerikleri gönderebiliyor ve ölçümleyebiliyor.” dedi.
 
Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü; “Avea Mobil Öğrenim servisi, bir uygulama yüklemeden internete bağlanabilen tüm mobil cihazlarda çalışabiliyor. Kullanıcılar ayrıca tablet PC ve TV ortamları gibi yeni nesil interaktif cihazlarda da eğitim içeriklerine erişebiliyor. MEB’in Fatih Projesi kapsamında grup şirketlerinden CEBIT’in ilköğretim ve lise eğitimlerini içeren Vitamin ürünü için de iyi bir mobil altyapı oluşturuyor. Mobil Öğrenim ile kurumsal müşterilerimize teknolojik yenilikler kullanarak eğitim bütçelerinde tasarruf sağlama, çalışanların şirket memnuniyetini arttırma gibi faydalar sağlayacağız.”
 
İzmir özelinde de açıklamalarda bulunan Hakan Kaplan; “İzmir çok önem verdiğimiz şehirlerimizden biri. İzmir’deki yatırımlarımıza daha güçlü olarak devam ediyoruz. 2011 sonuna kadar 12 yeni Avea İletişim Merkezi açmayı ve şu an 168 adet olan Avea Satış Noktasını 295’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
 
“2011’de de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü cihazlarla kampanya yapmaya devam edeceğiz”
 
Hakan Kaplan, gerçekleşen toplantıda cihaz pazarına ilişkin bilgiler de verdi. 2010 yılında toplam 11.262 cihaz satışı yapıldığını ve cihaz satışlarının geçen seneye göre adet bazında %11, ciro bazında ise %56 arttığını söyleyen Kaplan, akıllı telefonların %18’lik satış payı ile cironun %37’ini oluşturduğunu ve 2011 yılında tahmini cihaz satışının 12 binin üzerinde olacağını belirtti. Kaplan sözlerine şöyle devam etti; “Avea olarak 3G altyapı yatırımlarımız hızla devam ederken, müşteri profilindeki kullanılan cihazların 3G destekli olmasını sağlamak amacıyla 2010 yılı boyunca 3G cihaz, Jet Modem, netbook ve wireless router kampanyaları düzenledik. Ayrıca 2010 yılında Türkiye’de ilk kez 3G’li iPad’leri Avea bayilerinde satışa sunarak fark yarattık. 2011’de de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü cihazlarla kampanya yapmaya devam edeceğiz. Tablet bilgisayarlar ile ilgili çeşitli veri teklifleri ile paketlediğimiz kampanyalarımızı da 2011 de Avea müşterilerimizin hizmetine sunacağız.”
  
“İzmirli KOBİ’lerimizi Futbolun Delisiyiz Avea KOBİ Turnuvamıza Davet Ediyoruz. Maçlar 19 Şubat tarihinde başlıyor”
 
İzmir’in sanayi gücü ile Türkiye’nin lokomotifi olan şehirleri arasında olduğunu belirten Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman da yaptığı konuşmada;“KOBİ’lerimizin hayatını kolaylaştıracak, sektöre ivme katacak projelerin üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Bunun en son örneği olarak, 2010 yılı Aralık ayında Microsoft Türkiye ile hayata geçirdiğimiz projemizi gösterebiliriz. Bu proje ile KOBİ’lerimize profesyonel ofis deneyimini mobil olarak yaşayabilecekleri ve üstelik bunu ‘0’ yatırım maliyeti ile sağlayacakları bir platform hazırladık. Bunun yanında ayrıca Türk Ticaret Kanunu’nda 0cak 2011 itibariyle değişiklikler oldu. Kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 3 ay içinde internet sitesini oluşturmayan veya ‘bilgi toplumu’ hizmetlerine uygun hale getirmeyen şirket yöneticilerine ciddi yaptırımlar uygulanacak. KOBİ’lerimize verdiğimiz desteği bir adım daha öteye taşıyarak her işletme ve KOBİ’nin bir internet sitesi sahibi olacağı bir kurgu tasarladık. TurkTicaret.Net ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında KOBİ’lerin, yeni Türk Ticaret Kanunu’yla zorunlu kılınan web sitesi hizmetine sahip olmasını sağlıyor ve Türkiye’de bir ilke daha imza atıyoruz” dedi.
 
Taşman ayrıca şu eklemelerde bulundu: “Bunun yanında KOBİ’lerimizle farklı alanlarda da buluşuyoruz. Öyle bir proje yapalım ki, hem KOBİ’lerin motivasyonuna destek olsun, hem de keyifli bir rekabet oluşarak sonuçta ekonomik kazanç da elde edilsin diye düşündük. Ortaya ‘Futbolun Delisiyiz Avea KOBİ Turnuvası’ fikri çıktı. İzmir de dâhil tüm illerde 19 Şubat’tan itibaren eleme maçları başlayacak. Eleme maçları 20 Mart’a kadar sürecek. İzmirli KOBİ’lerimizin de yoğun ilgi var. Turnuva çok çekişmeli geçecek”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!