ASUS'tan oyuncu akıllı telefonu: ASUS ROG Phone

Güncelleme Tarihi:

ASUStan oyuncu akıllı telefonu: ASUS ROG Phone
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 10:48

ASUS Republic of Gamers (ROG),dünyanın ilk 3D vapor-chamber soğutma sistemine sahip oyuncu akıllı telefonunu tanıttı.

Haberin Devamı

ROG telefon, bir Game Cool 3D vapor-chamber soğutma sistemine, ultrasonik AirTrigger dokunmatik sensörlere, yatay mod için optimize edilmiş ve yan tarafında konumlandırılmış portlara sahip bir oyuncu merkezli tasarıma, HDR görsellerle canlı bir AMOLED ekrana, 90Hz'lik tazeleme hızına ve gerçek bir oyun deneyimi için 1 ms tepki süresine sahip.

Özünde saf ROG oyun DNA'sına sahip en hızlı 2.96 GHz'lik 8 çekirdekli QualcommA dreno 845 Mobil Platformu oyun için optimize edilmiş Qualcomm Adreno 630 GPU'yu destekliyor. Qualcomm Teknoloji Şirketi Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Don McGuire, ROG ve Qualcomm arasındaki uzun vadeli ortaklığını vurguladı.

ASUStan oyuncu akıllı telefonu: ASUS ROG Phone

Haberin Devamı

McGuire, “Qualcomm ve ASUS uzun yıllar boyunca büyük başarılar kazandılar ve bugün ise en son teknoloji ürünü cihazlardan biri olan ROG Telefonumuzun heyecanını yaşıyoruz. Tamamen yeniden tasarlanan Snapdragon 845 Mobil Platformu ile oyunlar için optimize edilmiş Adreno 630 GPU, hız için tasarlanmıştır ve batarya verimliliğini en üst düzeye çıkartarak kullanıcılara daha uzun süre oyun deneyimi sunar. Snapdragon 845 benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanmıştır; performans, hızlı ve pürüzsüz grafikler ve Gigabit, LTE veya 802.11ad Wi-Fi üzerinde hız sağlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!