Assassin's Creed: Odyssey için yeni DLC paketi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed: Odyssey için yeni DLC paketi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2019 09:49

Her yıl yeni bir sürümüyle karşılaştığımız Assassin's Creed'in son halkası olan Assassin's Creed: Odyssey'e yeni bir DLC paketi geliyor. Shadow Heritage isimli bu yeni DLC paketinde oyuncular Achaia liman kentinde eski emirlikler tarafından başlatılan bir ablukayı araştıracaklar.

Haberin Devamı

Assassin's Creed: Odyssey için yayınlanan Hunted DLC sürümünün devamı olan Shadow Heritage'i oynayabilmek için öncelikle ilk DLC'yi bitirmeniz gerekiyor. Ayrıca ana hikayede de 7 bölümü oynamış, geçmiş ve 28. seviyeye ulaşmanız şartı da aranıyor. 

Odyssey’nin ücretsiz olarak sunduğu The Lost Tales of Greece DLC’sinin dördüncü ve beşinci bölümü olan “The Daughters of Lalaia” ve “A Poet’s Legacy”, yeni seviye özelliğiyle bu ay içerisinde çıkacak. Yeni seçenek sayesinde “Nightmare” özelliği hariç tüm zorluk seviyelerinde oyuncular, düşmanların seviyelerine göre ne kadar zor olacaklarını ayarlayabilecek.

Yeni DLC’nin ne zaman oyunculara sunulacağına gelince... Ubisoft’un resmi açıklamasına göre tarih 15 Ocak. Paketin fiyatı ise 25 dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!