Apple'ın yeni bombası iPhone 11'den görüntüler geldi!

Güncelleme Tarihi:

Appleın yeni bombası iPhone 11den görüntüler geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 08:45

Ülkemizde Cuma günü satışa çıkan iPhone X'in ardından Apple’ın bir sonraki modeli iPhone 11’den ilk görüntüler TechConfigurations adlı YouTube kanalında ortaya çıktı. Elbette görüntüler konsept!

Haberin Devamı

Apple, cihazları; iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3 modellerini 15 Eylül’de ön siparişe sunmuştu. Yeni telefon modeli iPhone X de geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa çıktı. iPhone X’in tanıtımından sonra şirket, yeni iPhone modelleri üzerine çalışmalara başlamıştı. TechConfigurations adlı YouTube kanalı Apple’ın yeni projesi iPhone 11 hakkında ilk konsept videosunu yayınladı.

Yayınlanan konsept videosuna göre Apple, iPhone 11’de, iPhone X’te kullandığı çentiği yüzde 30 oranında küçültmüş. Cihazda yeni bir oyun açtığınızda iOS, çentiği ekrana göre düzenliyor.

Appleın yeni bombası iPhone 11den görüntüler geldi

iPhone 11’de 6.5 inç’lik bir ekran kullanan Apple, telefonu 19.5:9 en-boy oranında QHD çözünürlükte OLED Super Retina’ya sahip şekilde tasarlamış. iPhone X’in Plus modeli olarak düşünülebilecek olan iPhone 11’in teknik özellikleri ise Apple A12 Bionic işlemci, kamera noktasında ise arka kamerası 12MP + 12MP çift ön kamerası ise 7MP.

Haberin Devamı

Appleın yeni bombası iPhone 11den görüntüler geldi

 4 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olan iPhone 11, IP68 ile su ve toza karşı dirençli ve metal tasarımında olacak. Son olarak Apple’ın yeni telefonunda uzun menzilli kablosuz şarj olma özelliği de olacak.

Appleın yeni bombası iPhone 11den görüntüler geldi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!