Apple'ın iPad Pro'sunu paramparça ettiler!

Güncelleme Tarihi:

Appleın iPad Prosunu paramparça ettiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 07:30

iFixit'in gazabından, iPad Pro 10.5 de kaçamadı. İşte parça parça edilen yeni iPad ve içinden çıkan sırlar...

Haberin Devamı

Tüm iPad Pro modelleri aynı şekilde üretilmiyor. Orijinal iPad Pro, 4GB belleğe sahipken, iPad Pro 9.7 sadece 2GB belleğe sahipti, ancak iPad Pro 10.5'in sistemine bakılırsa Apple bu sefer masraftan kaçınmamış gibi görünüyor. iFixit'in yaptığı "parçalarına ayırma" operasyonu, tabletin tüm detaylarını ortaya koymuş durumda.

Cihaz, çoğu iPad gibi 4GB RAM'e sahip, ve eğer GeekBench'in listelemesi de doğruysa, bu bellek iPad Pro 2 12.9 ile de örtüşüyor. Bu da, en yüksek sistem özelliklerine sahip olmak için en büyük tablet modelini satın almak zorunda olmadığınız anlamına geliyor.

Daha büyük pil, daha büyük ekran

Sökme işlemi ayıca iPad Pro 10.5'in pilini de su yüzüne çıkardı, 30.9Wh olan pil, iPad Pro 9.7'nin pilinin 27.91Wh değerinden daha yüksek. Ancak aradaki bu fark, ekran boyutu farkı ile aynı oranda, bu yüzden cihazın pil ömrü diğer modellere yakın olmasını bekleyebiliriz. Apple'ın açıklamasına göre iki tablet de 10 saat boyunca medya oynatabiliyor.

Appleın iPad Prosunu paramparça ettiler


Cihaz ayrıca diğer tabletlerle benzer bir iç yapıya sahip, bu da onarılmasını zorlaştırıyor. iFixit ekibi, cihaza onarılabilirlik alanında 10 üzerinden sadece 2 veriyor.

Haberin Devamı

Kısacası, iPad Pro 10.5'i yere düşürmediğiniz sürece, cihazın pili ve donanımı hayranları oldukça memnun edecektir. Ama iş tamir etmeye gelince, bunu kendinizin denemesi pek de mantıklı görünmüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MASAÜSTÜNÜZ İÇİN 37 GÜZEL DUVAR KAĞIDI


Appleın iPad Prosunu paramparça ettiler


SON 24 SAATTE NELER OLDU?



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!