Apple'dan tuğla

Güncelleme Tarihi:

Appledan tuğla
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 10:54

Ürettiği tasarım harikası ürünleriyle tanınan Apple, şimdi de yeni tuğlası ile gündemde.

Haberin Devamı

Apple henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, Apple'a yakın bazı kaynaklara göre şu sıralar şirket, alüminyumdan imal edilen yeni laptop'unu duyurmaya hazırlanıyor.

Bunun yanında bazı kaynaklar, Apple'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve kod adı 'brick' yani tuğla olan bu yeni laptop'ları en geç önümüzdeki ayın sonuna kadar kullanıcılarla buluşturmayı planladığını belirtiyor.

Bu konuda görüşünü açıklayan bazı blog yazarlarına göre, Apple'ın 'brick' kod adlı bu yeni ürünleri, Apple TV'nin yeni bir iterasyonu ya da Mac Mini'nin daha yeni bir sürümü olabilir. Ancak 9to5Mac.com'da yayınlanan bir rapora göre 'brick', akla ilk gelen anlamından ziyade daha çok Apple'ın yeni ürününü nasıl imal ettiğiyle ilgili ufak bir detayı içinde barındırıyor ve yine aynı sitede yer alan habere göre Apple, brick kod adıyla alüminyumdan imal ettiği bir laptop'u yakında kullanıcılarına tanıtacak.

Haberin Devamı

Ancak Apple'ın alüminyumdan imal ettiği yeni laptop'larıyla ilgili haberlerin bazı haber sitelerinde yer almaya başlamasıyla kafalardaki soru işareti de artmaya başladı. Özellikle Apple'ın yeni üretim yönteminin üretim maliyetlerini fazlasıyla artıracağı ortadayken Apple'ın neden böyle bir şeye kalkıştığı sorgulanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!