Apple'a dev çalım

Güncelleme Tarihi:

Applea dev çalım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 14:17

Google, Apple'a belki de bugüne dek attığı en büyük çalımı attı... İşte Apple'ı şok eden gelişme...

Haberin Devamı

Andorid ve iOS arasındaki savaş bir yana dursun, Google ve Apple arasında bambaşka bir savaş çıkmak üzere: Sebebiyse Apple için e-mail uygulaması yapan Sparrow.

Teknoloji dünyasının yakından tanıdığı Sparrow, uzun bir süredir Apple cihazlar için elektronik posta uygulaması düzenliyordu. iOS ve Mac OS X işletim sistemleri için yaptığı uygulamalarla Apple kullanıcılarının büyük sevgisini kazanmış olan firma, yaptığı bir açıklama ile Google tarafından satın alındığını dile getirdi. Şimdiye kadar bir sır gibi saklanan satın alma bilgisi, firmanın CEO'su Dom Leca'nın şahsi blog'u üzerinden duyuruldu. Leca yaptığı açıklamada, Google tarafından satın alındıklarını ve Gmail takımıyla çok daha büyük işler başaracaklarını net bir şekilde dile getirdi.

Nitekim firma Apple için ürettiği uygulamaları hiçbir şekilde ortadan kaldırmayacak ve ellinden gelen desteği eski uygulamaları için vermeye devam edecek. Yine de Google ile yapılacak olan bu büyük birleşmenin ardından, önceki uygulamalarla ne kadar ilgilenecekleri merak konusu zira firma şimdiden yeni projeler üzerinde çalışmaya başlamış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!