Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 09:32

Apple Watch Series 4 tanıtıldı; artık Apple'ın akıllı saatlerinin ekranı çok daha büyük. Türkiye fiyatları da belli oldu!

Haberin Devamı

Apple Watch Series 4 dün akşam tanıtılan ilk Apple ürünü oldu. Ekran artık yüzde 30 daha geniş. Apple Watch Series 4 ile birlikte artık fotoğraflar, takvim ve haritalardan daha fazla bilgi göreceksiniz. Saat yüzüne kişi ekleyip, tek dokunuşta ulaşmak mümkün. Yeni saat yüzleri, ateş, su ve buhar, ekranla etkileşim halinde. Tasarım gibi hoparlörler de yeniden yapılmış ve çok daha yüksek sesli. Arka yüz siyah seramik ve safir kristalden yapılmış. Bu sayede radyo dalgaları arkadan da geçebiliyor. Series 4, S4 yongasıyla geliyor. S4'ün içerisinde çift çekirdekli bir 64-bit işlemci ve yeni bir GPU var. Tüm bunlar iki kat daha hızlı performans anlamına geliyor.

Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu


Yeni nesil ivmeölçer ve jiroskop, günlük etkinliklerden yüzmeye birçok etkinliği algılayabiliyor. Saat düştüğünüzü algılarsa size acil arama yapmayı öneriyor. Düşük kalp ritmi iyi bir şey ancak aşırı düşük kalp ritmi, sorunların işaretçisi olabilir. Bu durumda Apple Watch'ınız sizi uyarıyor. Bunun yanında kalp ritmindeki uyumsuzluklar da izleniyor.

Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu


Uygulamayı açıp parmağınızı digital crown üzerine koyduğunuzda dahili elektrotlar, kalp ritminizden kaynaklanan elektrik dalgalanmalarını algılıyor ve bunları işleyerek size kalp ritmi analizi sunuyor. Tüm EKG kayıtları, Health uygulamasında tutuluyor.

Apple Watch Series 4'ün pil ömrü yine 18 saat. Dışarıda egzersiz süresi 6 saat. Yani 7 saat egzersiz yapmak istiyorsanız işiniz var.

Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu


APPLE WATCH SERIES 4 TÜRKİYE FİYATLARI

Apple Watch Series 4, daha büyük ekran ve EKG özellikleri ile dikkat çekiyor. Yeni özelliklerin ve dolar kurunun fiyata yansıması ile Apple Watch Series 4 yüksek bir fiyat ile satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Apple Watch Series 4’ün fiyatı 3499 TL’den başlıyor. Bir önceki modelin satış fiyatı 1999 TL idi. Ancak Apple’ın yeni zammından o model de etkilendi ve fiyatı 2499 TL’ye yükseldi.

Apple Watch Series 4 tanıtıldı, Türkiye fiyatları belli oldu

Haberin Devamı

Apple Watch Series 4’ün 40 mm boyutundaki modeli 3499 TL’ye, 44 mm boyutundaki modeli ise 3749 TL’ye satılıyor. Nike+ modellerinin fiyatı da aynı şekilde belirlenmiş. Kayış fiyatları ise 399 TL’den başlıyor, 4399 TL’ye kadar yükseliyor. Saatlerinden ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!