Apple Watch 3 iPhone'suz çalışacak!

Güncelleme Tarihi:

Apple Watch 3 iPhonesuz çalışacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 07:47

Apple Watch'un bir sonraki nesli, yeni iddialara göre uzun süredir konuşulan bu yeteneği sunabilir!

Haberin Devamı

Apple Watch'un bir sonraki sürümü, iPhone'dan bağımsız, çok daha kullanışlı bir saat olabilir. Susquehanna Financial Group analisti Christopher Rolland, Asya'daki tedarik zincirinden gelen bilgileri temel alarak yeni Apple Watch'un mobil bağlantıyla gelebileceğine inanıyor.

Rolland'a göre yeni Apple Watch bu sene çıkacak ve SIM kart desteği sunacak. LTE desteği sunması "muhtemel" olan saat, AirPods ile birlikte çalışabilecek, böylelikle telefon görüşmesi yapmayı kolaylaştıracak. Apple'ın mobil bağlantıya sahip bir saat üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyor ancak ikinci nesil Watch'ta GPS desteğiyle yetinmiştik.

Firmanın Apple Watch 2'ye mobil bağlantı özelliğini getirmemesinin temel nedeni, büyük ihtimalle pil tüketimiydi. Ancak Rolland, bu sorunun çözümünde önemli aşamalar kaydedildiğini iddia ediyor. Analiste göre Apple, uzun pil ömrü için "VOIP ve CAT-M1 bağlantısı üzerinden veri iletimini kullanabilir".
Rolland'ın güvenebileceğimiz bir dedikodu geçmişi henüz yok ve önceki Watch 3 dedikoduları, saatin çok daha küçük donanımsal geliştirmeler sunacağını söylüyordu. Ancak uzun süredir dedikodusu yapılan mobil bağlantı, Apple Watch'un bir sonraki sürümü için sürpriz bir yenilik olmayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: DÜNYAYI DEĞİŞTİREN 7 LABORATUVAR

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!