Apple TV Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Apple TV Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2013 12:37

iTunes'un Türkiye pazarına açılmasıyla birlikte, Apple TV de Ocak 2013 itibariyle Bilkom distribütörlüğünde Türkiye pazarına giriyor.

Yapılan açıklamaya göre, Apple TV, diğer Apple cihazlarındaki gibi iTunes üzerinden müzik ve film satın alma işlemini saniyeler içinde gerçekleştirilebilecek bir imkan sunuyor.

Apple TV ile iTunes üzerinden istenilen her şey izlenebilirken, Apple'ın AirPlay özelliği sayesinde iPhone, iPad ve iPod touch'dan da yayın yapılabilecek. Apple TV, Bilkom Güvencesiyle yetkili Apple satış noktalarında ve teknomarketlerde Ocak ayında raflarda olacak.

Geçtiğimiz ay yerli - yabancı içeriklerle Türkiye'de de yayına başlayan iTunes Store üzerinden bağlanılabilen Apple TV ile 1080p çözünürlüğünde pek çok film, video klip, canlı spor müsabakaları, haberler, sevilen oyunlar, fotoğraf slayt gösterileri geniş ekran televizyon ile kablosuz olarak oynatılabiliyor.

iTunes'daki tüm HD filmler, internet üzerinden HD TV'de izlenebiliyor, istenirse AirPlay sayesinde iPhone, iPad ve iPod touch'dan yayın yapılabiliyor.

Apple TV'ye dair tüm kullanım videolarına Bilkom'un www.dijitalyasamkocu.com internet portalından Türkçe olarak erişilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!