Android'le çalışan akıllı cep

Güncelleme Tarihi:

Androidle çalışan akıllı cep
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 17:07

Samsung, Android işletim sistemi ile çalışan yeni akıllı telefonu I5700 Galaxy Spica’yı pazara sundu.

Samsung Electronics Android işletim sistemi ile çalışan en yeni akıllı telefonu “I5700 Galaxy Spica”yı pazara sunduğunu duyurdu. Samsung I5700 Galaxy Spica, Google’ın mobil servislerine kolay erişim, Facebook ve MySpace gibi popüler sosyal ağlara hızlı bağlanmaya olanak sağlıyor.
 
Samsung I5700 Galaxy Spica, 800 MHZ uygulama işlemcisi ile çok hızlı ve en güçlü performansı sunarken, Wi-Fi kablosuz ağ bağlantısı ve hızlı 3G bağlantısı ile de her an bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Telefonun 32 GB’a kadar yükseltilebilen hafızası sayesinde kullanıcılar ihtiyaçları olan herşeyi ceplerinde taşıyabiliyorlar. Microsoft ActiveSync desteği ise kullanıcıların telefonları ile bilgisayarlarının sürekli senkronize olmalarına imkan sağlıyor.
 
Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin, “Samsung tüm kullanıcılar için kapsamlı bir dizi yenilikçi ürüne imza atarak akıllı telefon serisini güçlendirmekte. Android işletim sistemiyle çalışan Samsung I5700 Galaxy Spica, güçlü ve hızlı bir mobil deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar için kusursuz bir seçim.” dedi.
 
Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda DivX destekleyen ilk telefon olan Samsung I5700 Galaxy Spica, daha üstün ses kalitesi sunan DNSe 2.0 donanımı ve 3.5 mm kulaklık girişi, 3 megapiksel kamerası ile birçok multimedya özelliğini birarada sunuyor. 13.2 mm inceliğindeki Samsung I5700 Galaxy Spica ince ve kompakt tasarımı ile de öne çıkıyor. Ayrıca, uzun ömürlü pili (1500mAH) kullanıcılarının tüm uygulamaları ve multimedya içeriklerini keyifle kullanmalarına olanak veriyor.
 
Samsung I5700 Galaxy Spica Google Search, Google Maps, Gmail ve Google Talk gibi Google servislerini destekliyor ve kullanıcıların hareket halindeyken de alışık oldukları masaüstü bilgisayar deneyimini keyifle yaşamalarını mümkün kılıyor.
 
Samsung I5700 Galaxy Spica Aralık ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!