Android telefondan yeni iPhone telefona dosya nasıl aktarılır?

Güncelleme Tarihi:

Android telefondan yeni iPhone telefona dosya nasıl aktarılır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 20:13

Daha öncesinde Android yazılımı bulunan bir telefon kullanıyorsanız ve yeni iPhone aldıysanız, yeni telefonunuza Android cihazınız da ki bilgileri geçirmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Android telefondan iPhone telefona gecen kullanıcılar bilgilerini rahatça aktarabilir. Bu bilgileri aktarmaları için öncelikli olarak Apple'ın, iOS'a Taşı ismindeki Android uygulamasını Android cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Google Play Store'da ücretsiz olarak bulunan programı, yeni aldığınız iPhone'unuzun ilk kurulumunu yaparken çalıştırmanız gerekiyor.

iPhone'un kurulumunu yaparken uygulamaların ve verilerin aktarımı adımı karşınıza çıkacaktır. Burada iCloud ve iTunes'dan yedekleme, yeni bir iPhone kurma ve Android cihazdan verileri aktarma gibi dört farklı seçenek karşınıza çıkacak. Burdan Android cihazdan verileri aktarma seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Seçtikten sonra iPhone'un ekranında çıkan kodu, Android telefonda açık olan iOS'e Taşı uygulamasına girmeniz lazım.

Kodu Android telefonunuza girdikten sonra iki cihaz arasında bağlantı kurulacaktır. Bağlantının kurulumundan sonra karşınıza hangi içeriklerin taşınacağını seçebileceğiniz bir ekran gelecektir. Bu ekrandan Google hesabı, telefon rehberi ve bunun gibi verileri iPhone telefonunuza aktarabilirsiniz. Android cihazdan veri aktarımını tamamladıktan sonra, iPhone'un kurulumuna diğer adımlarla devam edebilirsiniz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra Ana ekran karşınıza gelecektir bu ekranda size Android cihazınız da ki uygulamaların App Store'dan yüklenip yüklenmeyeceğini seçmeniz gerekiyor. Yüklenmesini seçmeniz durumunda uygulamalar iPhone'unuza yüklenecektir.

BAKMADAN GEÇME!