Android Market baş ağrıttı

Güncelleme Tarihi:

Android Market baş ağrıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 10:03

Android Market'ten parasını ödeyerek uygulama indirdiler, ellerinde koca bir hiçle baş başa kaldılar.

Haberin Devamı

Android Market'ten uygulama indiren bazı kullanıcılar zor durumda kaldı. Android and Me'nin haberine göre EA Mobile ve Gameloft oyunu indiren bazı kullanıcıların ellerinde parasını ödedikleri halde hiçbir işe yaramayan uygulamalar kaldı.

Bu ayın başlarında Android Market'teki uygulamaların geri iade edilme süreleri 24 saatten 15 dakikaya indirildi. Maksimum uygulama büyüklüğü ise 50 MB'a yükseltildi. Geliştiricilerin de bazı özel Android modellerini seçememeleri sorunların başlamasına neden oldu. Need for Speed: Shift, The Sims 3, Tetris ve Fifa 10 gibi oyunları indiren kullanıcılar uygulamaların telefonlarında çalışmadığını indirdikten sonra görebildiler.

EA Games ve Gameloft gibi firmalar uygulamalarını 50 MB'a sıkıştıramadıklarından, kullanıcıların ekstra içerik indirmesi gerekti. Bununla beraber 150 MB'ı bulan indirme boyutları da 15 dakika olan geri iade süresinin aşılmasına neden oldu. Bu zor durumda kalan kullanıcılar şikayetlerini ise yukarıda gördüğünüz gibi forumlarda dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!