Amazon Whatsapp ve Messenger'a rakip olacak

Güncelleme Tarihi:

Amazon Whatsapp ve Messengera rakip olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 10:40

Ünlü alışveriş sitesi Amazon, yeni mesajlaşma uygulamasını tanıtmak için gün sayıyor. Amazon Anytime adı verilen anlık mesajlaşma uygulaması, Facebook Messenger ve WhatsApp gibi rakipleri karşısında öne çıkmaya çalışacak.

Haberin Devamı

e-ticaret ve bulut bilişim şirketi  şimdiden, Amazon Anytime uygulamasının potansiyel özellikleriyle ilgili olarak müşterilerine anket uygulamaya başladı. 

UYGULAMA GELİŞTİRİLME AŞAMASINDA

Sosyal ağlara bile rakip olacağı iddia edilen Amazon Anytime, zengin özellikleriyle sunulacak ve tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamayı hedefleyecek. Amazon Anytime sayesinde anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama, fotoğraf paylaşımı, fotoğraf ve videolara filtre uygulama, çıkartma ve GIF kullanma ile oyun oynama tek bir uygulamada olacak. Ek olarak, uygulama şifrelenmiş, güvenli bir iletişim sağlayacak. Amazon'un yeni uygulaması hem masaüstünde hem de akıllı telefonlarda kullanılabilecek. 

Amazon'un son dönemlerde iletişim pazarında söz sahibi olmak üzere çalışmalar yaptığı biliniyordu. Şirketlerin video konferans ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Amazon Chime uygulaması bunlardan birisiydi. Alexa ise yakın zamanda sesli arama ve mesajlaşma özellikleriyle donatıldılmıştı. 

Haberin Devamı

Amazon'un yeni uygulamasını ne zaman tanıtacağı şu an için belirsiz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!