Alcatel'den 10 inç'lik tablet: PIXI3

Güncelleme Tarihi:

Alcatelden 10 inçlik tablet: PIXI3
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 14:55

Alcatel PIXI3 tablet, geniş 10” ekranı, Bluetooth klavyesi, WiFi özelliğiyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Turkcell operatörü,  Android Lollipop güncellemesi ile PIXI3 10”, kullanıcılarına 1.3 GHZ hızı, WiFi bağlantısı ile geniş ekranda performanslı ve rahat bir tablet deneyimi sağlıyor. Alcatel PIXI 3 10” tablet Bluetooth klavyesiyle gelişmiş bir tablet deneyimi sunuyor. Kullanıcılar 10” geniş ekran deneyimi ve Bluetooth klavyesiyle ile birlikte dokümanlarını ve sunumlarını tabletlerinden rahatlıkla hazırlayıp, düzenleyebilir ve dört çekirdekli 1.3 GHZ ile yüksek performans görebiliyor. Ayrıca gelişmiş kısa yol tuşları, tabletin tüm özelliklerini klavyeden yönetebilme imkanı sunuyor.

PIXI3 10”, 495 gram ağırlığıyla kompakt ve rahat taşınabilir olmasının yanı sıra, Wi-Fi bağlanabilirlik özelliğiyle dikkat çekiyor. PIXI3 ile postalarınızı denetleyebilir, internette gezinebilir, sevdiklerinizle film izleyebilirsiniz. Ayrıca ön ve arka kamera özelliğiyle de keyifli anlarınızı yakalayıp sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Turkcell operatörü ve Android’in 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan PIXI3, tüm aileyle güvenli bir şekilde paylaşmak üzere birden fazla kullanıcı için birden fazla hesap eklemeye izin veriyor. Kullanıcılar tableti aynı zamanda anahtar şeklinde USB bellekler, harici sabit diskler, dijital kameralar, yazıcılar gibi çevresel aygıtlara bağlayabiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!