Alcatel A3 tanıtıldı! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Alcatel A3 tanıtıldı İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 09:53

TCL Communication bugün Mobile World Congress’te yeni akıllı telefonu A3’ü tanıttı. Peki Alcatel A3'ün özellikleri nasıl?

Haberin Devamı

Alcatel A3, ince tasarım, 3D efekti ve metalik çerçeveyi bir arada sunuyor. Parmak izi tanıma özelliğiyle güvenlik ve hız bir arada  Alcatel A3 gelişmiş güvenlik için parmak izi okuyucu ve hassas verinizi korumak için Özel Mod özelliğiyle geliyor. Hızlı kilit açma özelliğine ek olarak, kilit ekranındayken en sık kullanılan beş uygulamaya anında erişim için beşe varan parmak izi tanımlanabiliyor. 

Alcatel A3, aktif sosyal medya kullanıcılarına harika video ve fotoğraflar çekip paylaşma imkânını tanıyor. Yeni akıllı telefon, selfie’ler için flaşlı 5MP ön kamera ve LED flaşlı 13MP arka kamera ile donatılmış bulunuyor. Parmak İzi Sensörü’ne tek dokunuşla selfie çekilebiliyor ve Face Mask ile Face Show uygulamalarıyla çekilen selfie’lere eğlenceli efektler uygulanabiliyor. Ayrıca sadece selfie’lere özel bir Selfie Albümü’nün haricinde, fotoğraflara yüksek oranda efekt eklemek için Anında Kolaj özelliği kullanılabiliyor.  

Alcatel A3’ün, 5 inç HD ekranı güneş ışığı altında iyi performans gösteriyor ve hem fotoğrafları hem de videoları görüntülemek için ideal şartları sağlıyor. Hızlı 4.5G LTE bağlantısı ve dört çekirdekli işlemci sayesinde oyun ve video deneyimleri hem rahat hem de akıcı oluyor. Entegre ön panel hoparlörü sayesinde üç boyutlu ve net sesler oluşuyor. 

Haberin Devamı

Fiyat ve Ürüne ErişimAlcatel A3 Avrupa’da Mayıs’tan itibaren 149 Euro’ya (önerilen perakende satış fiyatı) siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!