AirPods Pro Türkiye'de satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı

Güncelleme Tarihi:

AirPods Pro Türkiyede satışa sunuldu İşte özellikleri ve fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 13:28

Apple'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro, sessiz sedasız Türkiye'de satışa sunuldu. Peki yeni AirPods Pro'nun AirPods'a göre ne farkı var? Türkiye'de fiyatı ne oldu?

Haberin Devamı

AirPods serisiyle uzun yıllardır raflardaki yerini koruyan şirket, belli aralıklarla kulaklıklarını güncelliyor ve yeni modelleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Şirket, son olarak AirPods Pro adında özel bir kablosuz kulaklık geliştirdi. Türkiye'de de kullanıcılarla ilerleyen günlerde buluşacak olan AirPods Pro, AirPods'un ikinci jenerasyon sürümüne göre önemli farklara sahip.

AirPods Pro'nun diğer modele göre en önemli farkı yazımızın başında belirttiğimiz üzere gürültü engelleme teknolojisi... Bu da gürültülü bir ortamda karşınızdakine sesinizi çok daha rahat ve net bir şekilde ulaştırabilmenize olanak veriyor.

Kulaklıklarınızı spor salonuna götürecekseniz, daha pahalı olan AirPods Pro'yu tercih etmeniz daha yerinde olabilir. AirPods Pro, IPX4 yani ter ve suya karşı dayanıklılık sunuyor. AirPods'ta su geçirmezlik özelliği bulunmuyor.

AirPods Pro Türkiyede satışa sunuldu İşte özellikleri ve fiyatı

AirPods Pro, kulağınızda oturması anlamında daha çok kişiselleştirme sunuyor. Cihazın kutusunun içerisinde birkaç kulaklık başlığı bulunuyor. AirPods'ta kulaklık başlıkları plastik olduğundan böyle bir seçeneğiniz yok.

Haberin Devamı

Kulak içi kulaklıklar, bazen kulak içerisinde oluşan basınç nedeniyle bazı kullanıcıları rahatsız edebiliyor. AirPods Pro'nun bu küçük özelliği, böyle bir sorunu olanlara yardımcı olabilir.

AirPods Pro'nun mikrofonlarından güç olan Adaptive EQ, "alt ve orta frekansları" özel bir "yüksek dinamik aralık güçlendiricisi" ile otomatik olarak ayarlıyor. Böylece ortaya "çok temiz, saf" bir ses ortaya çıkıyor.

AirPods Pro Türkiyede satışa sunuldu İşte özellikleri ve fiyatı

AirPods Pro, kulağınızdan aşağı kadar standart AirPods kadar uzamıyor. Ancak ikisinin de fütüristtik bir görünüme sahip olduğu kesin.

AirPods Pro'nun bir diğer farkı ise fiyatının biraz daha yüksek olması. Türkiye'de satışa sunulan ürünün fiyat etiketi Apple.com.tr üzerinde 1899 TL olarak belirtilmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!