Ailelerin akıllı rehberi olmayı hedefleyen uygulama

Güncelleme Tarihi:

Ailelerin akıllı rehberi olmayı hedefleyen uygulama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 14:12

Çocukların gelişimi için gerekli olan etkinlik ve eğitimleri tek ekrana sığdıran Good Parents isimli uygulama; piyasaya girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Haziran ayında, seeding aşamasında 10 Milyon TL değerlemeyle yatırım alarak start-up dünyasına hızlı bir giriş yapan uygulama, 1 Kasım’da kullanıcının hizmetinde olacağını müjdeliyor. Good Parents, ilk fazda alınan tüm yatırımı, uygulamanın Londra merkezi için kullanacağını açıkladı. 

Web sitesi ve IOS, Android uygulaması olarak hayata geçirilen Good Parents; çocukların yaşına, ilgi alanlarına ve lokasyonlarına göre en uygun etkinlikleri sıralıyor ve ebeveynlerin akıllı rehberi olmayı hedefliyor. Fikir sahibi olan, Türk Eğitimci ve Kadın Girişimci Burçin Önal ve TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen ortaklığında hayata geçirilen uygulama, 1 Kasım’dan itibaren ailelerin hizmetine sunulacak.

Yapay zekası sayesinde, Good Parents, çocuklar için uygun binlerce etkinlik ve eğitimi, modern ebeveyne sunacak. Etkinliklere, yaşa ve lokasyona göre sıralayabilen akıllı uygulama “beni kullandıkça seversin” diyor ve kullanıma bağlı kullanıcı tanıma özelliğiyle de çocukların arkadaşı, ailelerin danışmanı olmayı hedefliyor. Uygulama, etkinlikleri puanlama, eksiksiz eğitim ve hizmet veren kuruluşları ödüllendirme özelliğiyle ailelerin “güvenilir” rehberi olmayı öncelikli olarak hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!