3 kameralı Galaxy S10 geliyor!

Güncelleme Tarihi:

3 kameralı Galaxy S10 geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 07:26

Samsung'un bu yıl tanıtması beklenen yeni amiral telefonu Galaxy S10'un farklı modelleri olacak ve üç kameralı sürümü de kullanıcılara sunulacak!

Haberin Devamı

Üç kameralı Galaxy S10 yolda... Galaxy S serisi akıllı telefonların 10. yıl dönümüne özel olarak lanse edilmesi beklenen Samsung Galaxy S10 ile ilgili çok sayıda söylenti var. Ekrana gömülü parmak izi sensörü ve üçlü kameraya sahip olacağı ileri sürülen cihazın Ocak 2019'da tanıtılacağına dair haberler çıktı. Güney Kore kaynaklı yeni bir rapor akıllı telefonun üçlü kamera sistemi ile çıkabilme olasılığını güçlendiriyor.

Daha önceki sızıntılar, Samsung Galaxy S10'un “Beyond” kod adı altında geliştirildiğini ortaya koymuştu. Yayınlanan yeni rapor ise Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 olmak üzere üç farklı varyantının olacağını gösteriyor. Beyond 0, 5.8 inç ekrana sahip giriş seviyesi model olacak. Beyond 1'in ise aynı boyutta ancak kavisli bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Beyond 2 varyantı ise 6.2 inçlik kavisli ekranı ile Galaxy S9+ modelinin halefi olacak. Büyük olasılıkla Beyond 2, üç arka kameraya sahip varyant olarak sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!