Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 05:42

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Teknoloji Haberleri

YouTube'da yeni bir dönem

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
2 Eylül 2010
YouTube'da yeni bir dönem
Arama devi Google'ın YouTube'a getirmeyi düşündüğü bu yenilik, yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Financial Times'ın haberine göre; Google, YouTube'u film izleme özelliği açısından daha da büyük bir seçenek haline getirmek istiyor. Bunun için de arama devi,Hollywood stüdyolarıyla, "öde izle" tipinde bir hizmeti uluslararası alanda sunmak için görüşmeler yapıyor.

Google, YouTube'un bu sayede çok fazla insanı kendine çekeceğini, YouTube ve Hollywood'un çok iyi bir ikili olacağını düşünüyor. 2010'un sonunda ortaya çıkması hazırlanan bu hizmetteki filmlerin fiyatının ise 5 dolar civarında olması bekleniyor.

Google, Hollywood'la görüşmelerinde başarılı olursa ve bu hizmeti dijital ortama taşımayı başarabilirse YouTube'la beraber Google TV'nin de varlığını düşünürsek, dijital medya alanında Google büyük bir isim olma yönünde ilerleyebilir.



 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH